Ersun Yanal: ''Skordan daha farklı şeylere bakıyorum''

30.07.2019 - 23:53 | Son Güncellenme: 31.07.2019 - 02:53

Ersun Yanal: ''Skordan daha farklı şeylere bakıyorum''

AUDI Cup'ta Fenerbahçe, Bayern Münih ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler mücadeleden 6-1 mağlup ayrıldı.

Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, açıklamalarda bulundu:

''Güçlü bir takımız, güçlü oyuncularımız var''

Güçlü bir takımız, güçlü oyuncularımız var. Bu tür maçları oynayarak eksiklerimizi görebiliyoruz.  Bazı oyuncularımızın ufak tefek problemleri vardı gelmediler. Çok derin bir kadroya sahip değiliz. Hedeflerimiz belli, temaslarımız belli. Uzun zamandır çalışılan bir hedef. İnşallah istediğimiz düzeye çıkarırız oyuncularımızı. Bir an önce toparlanmak ve çalışmak. Bizi bekleyen gerçek.

Dirar olayı hakkında..

Dirar 2 gün önce geldi takımımızla 1 antrenman yaptı, özel antrenmanlar yapıyor. Biraz daha şefkatli olmak lazım. Sanırım bir daha olmaz. Bunlar hazırlık maçları. Skordan daha farklı şeylere bakıyorum. Bunu bir mazeret olarak kabul etmiyorum. Fenerbahçe'nin bulunduğu büyük sıkıntı var. Diğer maçlarda kötü oynadığımızı sanmıyorum. Bu akşamki maça gol sıkıntısı çektik ve bireysel hatalar yaptık,

Kruse ve Vedat'ın performansı hakkında....

Önemli oyuncular ve katkıları olacak. Onun yanında Rodrigues'in katkıları da arttı mı hücumda daha iyi olacağız. Takım adına tecrübeleri, oyunda istekleri çok iyi. Zaman zaman onlarda oyundan düştü ama önemli katkıları olacaktır. Onları destekleyecek oyuncular olacak ve bu bize ileride daha faydalı olacaktır.
 

Ağır bir sakatlığı yok Hasan Ali'nin. Çok büyük bir problem olduğunu bilmiyorum tekrar incelemek gerekir. Diğer taraftan ben biraz bu işi sevgiye bağlıyorum. Bizler severken fazla seviyoruz. Bu arada Nabil sol bek oynadı. Oyuncunun oradaki fedakarlığı... Ben onun profesyonelliğini ve coşkusunu destekliyorum. Nabil çok mücadele den, her pozisyonda oynayan, görev verildiğinde kaçmayan düzgün bir profil. Takım adına faydalı olacak bir oyuncu. 2-3 gün önce gelmesine rağmen çıkıp topunu oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler