Ersun Yanal: "Vedat'a ezeli rakibimiz imzayı attırmıştı"

13.09.2020 - 18:28 | Son Güncellenme: 13.09.2020 - 18:37

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal, Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Peki Ersun Yanal Vedat Muriç hakkında ne dedi? İşte detaylar...

Ersun Yanal: "Vedat'a ezeli rakibimiz imzayı attırmıştı"

Ersun Yanal, Lazio’ya transfer olan Vedat Muriç için değerlendirmelerde bulundu.

Skorer'e konuşan Yanal, Vedat Muriç'in Galatasaray'a imza attığını ancak sonuçta Fenerbahçe'ye transfer olduğunu belirterek, "Onu çok istemiştim. Yönetim de öyle ama ezeli rakibimiz imzayı attırmıştı. Sonra dostum diyebileceğim Gürel Aydın’dan rica ettim. Devreye girdi ve yıllarca konuşulacak bir transfer başarısına imza attı. Vedat’ı takıma kazandırmak için gerekli her şeyi yaptı" dedi.

Vedat'ın transferinin önemine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, "Vedat transfer olmasaydı. 15 - 20 milyon dolarlık bir maliyetle karşı karşıya kalacaktık. Bunu karşılamak da imkansızdı. Bu kalitede bir oyuncu alamazdık. Kendisini tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Çok karakterli, düzgün, profesyonel bir insan" ifadesini kullandı.

26 yaşındaki Kosovalı golcünün geç keşfedildiğini vurgulayan Ersun Yanal, "Çok geç keşfedilmiş bir oyuncu. Geç kalmış bir oyuncu. Son Fenerbahçe’deki çıkışı geç kalmış bir çıkış bence. Çok daha erken bir çıkış yapabilirdi. Çok karakterli ve takım oyuncusu. İnşallah sakatlık problemi yaşamaz" diye konuştu.

Vedat'tan övgüyle bahseden Yanal sözlerini, "Uzun olmasına rağmen oyun kurmada yer alması önemli. Dayanıklı. İki 90 dakikayı çıkarabilecek bir dayanıklığı var. Tüm her şeyini sahada Fenerbahçe için verdi. Büyük bir şanstı. Kulübe çok da güzel kazandırarak ayrıldı" dieyrek tamamladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler