Antalyaspor'da Ersun Yanal, Beşiktaş mağlubiyetinin nedenini açıkladı

Orhan Gülek
18.09.2021 - 21:32 | Son Güncellenme: 18.09.2021 - 22:30

Süper Lig’in 5’inci haftasında Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal, maç sonu değerlendirmelerde bulundu

Antalyaspor'da Ersun Yanal, Beşiktaş mağlubiyetinin nedenini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 5. haftasında FT Antalyaspor, sahasında Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal ve Nijeryalı sol bek oyuncusu Paul Mukairu, açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal: "Oyuna tutunma dakikaları bize pahalıya mal oldu"

Şok yenilgi sonrası üzgün olduunu dile getiren Yanal "2-0'dan sonra Haji Wright atsa 3-0 olacaktı. Aynı şekilde 2-1’den sonra da Fredy’nin yüzde 100 pozisyonu var. 3-1’i rahat bulacağımız pozisyondu. Enteresan bir maç, unutulmayacak bir maç oldu. Oyuna tutunma dakikaları bize pahalıya mal oldu. Tabii ki sorumlusu benim. Tüm oyuncularımızın kazanmak için koyduğu mücadele ortadaydı. Yediğimiz 3 golden 2’si bireysel hataydı. İkinci yediğimiz golden sonra o tepkiyi gösteremedik. Kırılma anları bizim kaçırdığımız goller oldu." ifadelerini kullandı.

İstifa tezahüratları hakkında...

Antalyasporlu taraftarların istifa etmesi yönündeki tezahüratlarını da değerlendiren Yanal, "İstifa taraftarla paylaşılacak bir konu değil. Yönetimle paylaşılacak bir konu. Taraftar, yendiğin zaman sevinir, yenildiğin zaman kızar. Belki yönetimle taraftar konuşur. İstifayı burada konuşacak değilim." değerlendirmesinde bulundu.

Mukairu: "Futbolda bazen sadece ders çıkarmak gerekir"

Antalyaspor'un 21 yaşındaki Nijeryalı futbolcusu Paul Mukairu ise maç sonu şöyle konuştu:

"İyi başladık aslında oyunu kontrol ettik. Topu tutmayı hedefliyorduk. Planladığımız her şeyi yaptık ilk yarıda. Ama 2. Yarı çok top kaybettik. Futbolda bazen sadece ders çıkarmak gerekir. Biz de bunu yapacağız. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ama daha iyi olmak zorundayız. Bu skor avantajını kullanmamız gerekiyordu. Ama rakibimizi de tebrik etmek lazım. Çok iyi baskı yaptılar. Onların şiddetli presine karşılık veremedik. Haklarını vermek gerekir."

İlgini Çekebilir
Antalyaspor taraftarı, Ersun Yanal'ı istifaya davet etti!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler