Ersun Yanal yeniden mi geliyor? Büyük sürpriz...

19.05.2018 - 06:24 | Son Güncellenme: 19.05.2018 - 06:24

Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman’la devam etmeyeceğini iddia edildiği son dönemde Aziz Yıldırım sürpriz bir isimle buluştu…

Daha önce Ersun Yanal’ın F.Bahçe’nin başına geçmesinde büyük payı olan Yüksel Çağlar’la bir araya geldi. İlk etapta Yıldırım, Çağlar görüşmesinin seçim hamlesi olduğu gündeme geldi. Asıl iddia ise Çağlar’ın Yıldırım’a Yanal’ı gelecek sezon takımın başına getirmesi tavsiyesinde bulunduğu oldu. Son dönemde Mehmet Ali Aydınlar ve Aziz Yılmaz gibi isimlerle barışan Yıldırım’ın, takımın iyiliği için Yanal’a da evet diyebileceği konuşuluyor.

YILDIRIM’DAN KİĞILI’YA SÖYLEMLERİ ÜZERİNDEN UYARI

 Aziz Yıldırım geçen yıl, ligin başladığı dönemlerde Yıldırım Demirören’in karşısına TFF Başkan adaylığı için Abdullah Kiğılı’ya teklifte bulunmuştu. O teklifine olumsuz yanıt alan Yıldırım daha sonra Kiğılı’yı yeniden yönetimine almanın yollarını denemişti. Önceki gün Kiğılı ile buluşan Yıldırım, yönetimine girmeyecekse bile eski asbaşkanından yorumlarını yumuşatmasını istedi. Çünkü Kiğılı’nın son dönemde, “bu seçimi kim kazanırsa kazansın Fenerbahçe kaybedecek. Aziz Yıldırım bu kulübün gelmiş geçmiş en büyük başkanı. Kim gelse onun yerini tutamaz. Çünkü kimse kendini Aziz Yıldırım gibi kulübüne adamaz. Ali Koç kazanırsa Yıldırım gibi bir değeri kaybetmiş oluruz. Aziz Yıldırım kazanırsa da kulübün geleceği Ali Koç’u kaybederiz. Yani kim kazansa Fenerbahçe kaybedecek” sözlerini kullandığı iddia edilmişti. (Fotospor)

 

Senin için hazırladığımız haberler