Eski Fenerbahçeli Ersun Yanal Futbol Yorumculuğuna Başladı

Akın Ungan
10.08.2023 - 18:54 | Son Güncellenme: 10.08.2023 - 19:12

Son dakika | Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal, beIN SPORTS'ta yorumcu oldu. İşte beIN SPORTS'un yeni yayın dönemindeki kadrosu...

Eski Fenerbahçeli Ersun Yanal Futbol Yorumculuğuna Başladı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal, beIN SPORTS'un yeni sezon öncesi açıklanan yayın kadrosunda yer aldı. Son olarak Alanyaspor'u çalıştıran 61 yaşındaki tecrübeli antrenör, 2023/24 sezonunda futbol yorumculuğu yapacak.

beIN Süper Lig'in yorumcu kadrosu

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiren beIN Süper Lig programı, Ersun Yanal'ın yanı sıra Emre Aşık, Feyyaz Uçar, Tolga Zengin, Ali Gültiken ve Uğur Meleke'yi kadrosunda tuttu.

beIN Süper Lig'in haftalık programı

Maç günleri, yaklaşık 4 saat sürecek beIN Süper Lig programında yorumcular Ali Gültiken, Ersun Yanal, Emre Aşık, Feyyaz Uçar, Tolga Zengin ve Uğur Meleke, cuma günleri İsmail Şenol, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri ise Güntekin Onay moderatörlüğünde günün maçlarını analiz edecek.

İlgini Çekebilir
TRT Spor'un asları belli oldu!
Habere Git

Trio'da yenilik

Tartışılan hakem kararlarını değerlendiren Trio programı da yayın hayatına devam etti. Açıklanan yeni dönemde yer alan Trio'da bazı yenilikler göze çarptı.

Seçim Demirel'in yerine Bahattin Duran

beIN Süper Lig programının hemen ardından yayınlanacak olan TRİO'da Seçim Demirel'in yerine eski yardımcı hakem Bahattin Duran olacak. Daha önce Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı olan Lale Orta'nın yerine geçen Seçim Demirel, açıklanan yeni MHK listesine girince Trio'daki görevine devam edemedi.

Çoban ve Yıldırım devam ediyor

TRİO'da Bahattin Duran, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban haftanın tartışmalı pozisyonlarını bilgi, birikim ve kural süzgecinden geçirerek beIN SPORTS ekranlarında yorumlayacak. Günün öne çıkan maçları ve tartışmalı olayları TRİO'da masaya yatırılacak.

Senin için hazırladığımız haberler