Ersun Yanal’a açık mektup

27.11.2019 - 11:21 | Son Güncellenme: 27.11.2019 - 11:21

Sayın Hocam bu sezonki başarısızlık Başkan Ali Koç’a değil tamamen size yazar.

Geçen hafta bir gazetede çıkan bir röportaj sosyal medyada bir anda gündem olmuştu. Fenerbahçe eski başkanlarından Sayın Ali Şen’in yaptığı açıklamada “Bugün başkan Ali Koç’u en fazla destekleyenlerin başında ben geliyorum. Şampiyonluk şart. Fenerbahçe taraftarlarını çok iyi tanıyan biri olarak, bu sezon Fenerbahçe şampiyon olamazsa Ali Koç’la devam edeceklerini sanmıyorum.”sözü bence kulübü daha önce yönetmiş bir Başkan’ın kullanmaması gereken bir sözdü.

Bu sezon yaşanacak olan kötü tablonun faturası tamamen Ersun Yanal hocamıza yazar. Geldiği günden bu yana hep Ersun Yanal hocamıza inandığımı ve güvendiğimi belirten biri olarak, bende bazen saha kenarından aldığı kararlarda şüpheye düşmeye başladım. Ersun Yanal’ın sahaya sürdüğü kadro ve oyuncu değişikliklerinde yaptığı hatalar herkes gibi benimde canımı sıkmaya başladı.

Sayın hocam;

Fenerbahçe taraftarı tarihinde hiç bir hocaya bu kadar destek vermedi ve gelmesi için kamuoyu baskısı yapmadı. Sizin gelmeniz için destek veren taraftar bile mutsuz olmaya başladı.

Fenerbahçe yönetimleri daha önceki dönemlerde hiçbir hocaya tanınmayacak kadar geniş bir kadro yapılanması için tam yetki ve bütçe vermedi. İstediğiniz her futbolcu takıma alındı. Bu bakımdan da çok şanslısınız. Devre arasında da bu mali krizde bile kadronuza istediğiniz bazı isimler monte edilecek.

Bu ekonomik krizde, ligde birçok takım futbolcuları aylardır para alamazken Fenerbahçe’de ödemeler zamanında yapılmakta. Bir hoca açısından en önemli şeyde ödeme dengelerinin zamanında yapılmasıdır.

Sayın Hocam, bu dakikadan sonra puan kaybetme lüksünüz artık kalmadı. Fenerbahçe’nin ligdeki oynadığı oyun ve tablosu ortada.

Bu kadroyu başarıya götürecek kişi sizsiniz. Camia size inanıyor ve güveniyor. Sizde artık lütfen gerekeni yapın.

Yani bu sezonki başarıda başarısızlıkta tarih sizi yazacaktır. Fenerbahçe şampiyon olmak zorundadır.

Bu sezon şampiyonluk şarkılarını hep birlikte yazacağız sözünüzü size hazırlatmak isterim.

Senin için hazırladığımız haberler