Ersun Yanal'dan flaş Milli Takım yorumu: Aptallık...

13.09.2021 - 19:35 | Son Güncellenme: 13.09.2021 - 22:01

Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gaziantepspor maçı öncesi A Milli Takım'daki teknik adam değişikliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'dan flaş Milli Takım yorumu: Aptallık...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantepspor'a konuk olan Antalyaspor'un teknik direktörü Ersun Yanal maç öncesi dikkat çeken bir açıklama yaptı. Kendisi de geçmişte A Milli Takım'ı çalıştıran Yanal, Şenol Güneş ile yolların ayrılmasını yorumladı.

Yanal: Milli Takım'da 60 hoca değiştirmişizdir

"Milli Takım ile ilgili çok söylenecek şey var" diyen deneyimli teknik adam, "Bir asırdır milli maçlara çıkıyoruz. 60'a yakın teknik direktör değiştirmişizdir. Almanlar 15'lerde, İngilizler 20'lerdedir. Biz sistemi tartışacağımıza kişileri tartışıyoruz. Bu kişiler sistemin mağdurları" açıklamasında bulundu.

 

 

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş eşyalarını toplayarak veda etti!
Habere Git

'Başkası gelecek yine aynı sonuç olacak'

Ersun Yanal sözlerinin devamında, "Biz sistemleri tartışmadığımız sürece, planlamayı doğru yapmadığımız sürece bunları tartışmaya devam edeceğiz. Hep aynı şeyi yaparak sonucun değişmesini beklemek biraz aptallık oluyor. Bu sürecin değişmesini planlamayla yapabiliriz. Bu yine böyle devam edecek, bir başkası gelecek yine aynı sonuç olacak. O yüzden biz sistemi değerlendirelim" yorumu yaptı.

Milli Takım'daki görevini Fatih Terim'e bıraktı

Ersun Yanal, 2004-2005 yıllarında A Milli Takım'ın teknik direktörlüğünü yapmıştı. Kendisi de fazla görevde kalamayan Yanal yerini Fatih Terim'e bırakmak zorunda kalmıştı.  

Senin için hazırladığımız haberler