Antalyaspor'da Ersun Yanal, Rizespor maçının ardından sert açıklamalarda bulundu

27.08.2021 - 23:15 | Son Güncellenme: 27.08.2021 - 23:26

Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'de Rizespor'u mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalar yaptı. Ersun Yanal, TFF hakkında da konuştu.

Antalyaspor'da Ersun Yanal, Rizespor maçının ardından sert açıklamalarda bulundu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 3. hafta açılış maçında FT Antalyaspor, Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Bein Sports'un sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sert açıklamalarda bulundu. 

'Takım yönetmek başka, takım olmak başka'

Zor bir süreçte takımın başına geçtiğini hatırlatan Yanal, ''Sahada takım yönetmek başka, takım olmak, takım organizasyonunda bulunmak başka. Bugün kazandık, kaybedebilirdik, farklı da kazanabilrdik. Bu takım geldiğimizde 3 başkan değiştirdi, transfer yasağı vardı. Sağ olsun Öztürk Ailesi borcun büyük bir kısmını yüklendi ve ayrıldı. Destek olan yalnız bırakmayan yönetici arkadaşlarımız var. Çok genç bir takımız. Bugün hattrick yapan Haji de genç bir oyuncu'' dedi. 

'Günü geçirmek için siyasi işlerle bir şey çözemeyiz'

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) aldığı yabancı sınırı kararına da tepki gösteren tecrübeli teknik adam, ''Burada bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, trollerle saldırmasınlar. Ersun gider, Mehmet gelir. Ancak burada Antalyaspor birlik oluşturmalı. Herkes sonuç odaklı.Süreç odaklı olamıyoruz.  Türkiye'de TFF de bizim fikrimizi almaz. Bir kural çıkar, uygulanır gider. Günü geçirmek için siyasi işlerle bir şey çözemeyiz. Bunu yönetemeyen kurumlar, batmaya mahkumdur. Biz bu işin keyfinde değil, kavgasındayız'' diyerek sözlerini noktaladı. 

 

 

Maç sonu hareketi çok konuşuldu

Öte yandan, karşılaşmanın 90+10. dakikasında Haji Wright'ın galibiyet golü sonrası Ersun Yanal'ın protokol tribününe dönerek yaptığı hareket de çok konuşulan olaylar arasında yer aldı. Maç sonu çok sinirli olan Yanal'ı Nuri Şahin'in sakinleştirdiği de belirtildi. 

 

(Görüntü, Bein Sports'tan alınmıştır)

Senin için hazırladığımız haberler