Amedspor'un yeni hocası Ersun Yanal, Yusuf Erdoğan'ı istiyor

Özgür Koç
14.06.2024 - 13:43 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 14:10

1. Lig'in yeni ekibi Amedspor'un yeni teknik direktörü olan Ersun Yanal, transferde Serdar Dursun ardından Süper Lig bir başka tecrübeli futbolcusunun peşine düştü. İşte detaylar...

Amedspor'un yeni hocası Ersun Yanal, Yusuf Erdoğan'ı istiyor

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig’e yükselen Amedspor, geçtiğimiz günlerde teknik direktörlük görevine kariyerinde Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşayan Ersun Yanal'ı getirdi.

Serdar Dursun ismi gündeme geldi

Ersun Yanal'ı takıma emanet eden Diyarbakır ekibinin, tecrübeli hocanın isteği doğrulutusunda geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Karamgümrük'te ikinci yarısını ise kiralık olarak Fenerbahçe'de geçiren tecrübeli golcü Serdar Dursun'u gündemine aldığı ileri sürülmüştü.

Amed'in, sözleşmesi biten ve Çin kulüplerinin de ilgilendiği 32 yaşındaki golcüye transfer teklifi yaptığı kaydedilmişti. 

 

Yanal'ın ikinci transfer hedefi Yusuf Erdoğan

Ersun Yanal'ın transferdeki ikinci hedefinin ise Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Yusuf Erdoğan olduğu iddia edildi. 61 Saat'te yer alan habere göre Yanal, son olarak forma giydiği Adana Demirspor ile olan sözleşmesini fesheden ve bonservisi elinde olan 31 yaşındaki kanat oyuncusunun transfer edilmesini istedi.

40 maçta forma giydi

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla 40 maçta sahaya çıkan Yusuf Erdoğan, 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor'da şampiyonluk yaşadı

31 yaşındaki Yusuf Erdoğan, Trabzonspor formasıyla 2021-22 sezonunda Süper Lig, 2022-23 sezonunda Süper kupa şampiyonluğu yaşadı. 

Senin için hazırladığımız haberler