Amedspor, Younes Belhanda'yı transfer edecek mi? Resmi açıklama

İsa Kethüda
10.06.2024 - 17:01 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 17:05

Son dakika transfer haberi: Ersun Yanal ile anlaşma sağlayan Amedspor transferde atağa geçti. Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Younes Belhanda için açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Amedspor, Younes Belhanda'yı transfer edecek mi? Resmi açıklama

AJANSSPOR-HABER

1. Lig'in yeni takımı Amedspor yeni sezon için teknik direktör Ersun Yanal ile anlaştı. Ersun Yanal ile anlaşan Amedspor için Younes Belhanda iddiası gündeme geldi. Başkan Aziz Elaldı, Belhanda için açıklama yaptı.

Ersun Yanal'ı tercih sebepleri neler?

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Aziz Elaldı, "Amedspor'un şampiyonluğu ülkemizde ve dünyanın çeşitli ülkelerinde sevinçle karşılandı. Yeni sezonda Süper Lig'de hedefinde olduğumuz için hoca araştırmaları yaptık. "Hangi hoca bize uyabilir, hangi hoca bizi hedefimize ulaştırabilir" diye düşündükten sonra Ersun Hoca ile temas sağladık. 

"Kongrede tek aday demeyelim; ortak adayım"

Nihayetinde; Ersun Yanal ile örtüşen felsefemiz, örtüşen yapımız, örtüşen gelecekle ilgili planlamamız, örtüşen futbola bakış açımız ve bir bütün olarak hayata bakış açımız sayesinde hocamızla anlaştık. Ersun Yanal Hocamız için önümüzdeki günlerde resmi imza töreni düzenleyeceğiz. Kongrede tek aday demeyelim; ortak adayım. Çünkü Amedspor'un birçok bileşeni var. Bu sezon da Süper Lig için ne gerekiyorsa yapılacaktır" dedi.

"Belhanda'yı kadromuzda görmek isteriz"

Younes Belhanda iddiaları için ise Başkan Elaldı, "Ersun Yanal'ın da içinde olduğu bir transfer komitemiz olacak. Amedspor olarak transferde ilk tercihimiz karakterli futbolcuları kadromuza katmak. Younes Belhanda'yı kadromuzu görmek isteriz. Belhanda çok önemli bir isim. Bu isimlerle görüşme noktasında ne olur bilmiyorum" cevabını verdi. 

Taraftara mesaj: Süper Lig'e çıkacağız

Taraftara mesaj veren Aziz Elaldı, "Bir hafta sonra kombine satışımız olacak. Kombinelerimiz hemen tükenecektir. Bizim bir iddiamız var. Amedspor olarak Türkiye'nin herhangi bir ilçesinde 10 bin taraftara oynarız. Taraftarımız sabırlı olsun. İlk kez çıktığımız ligde sezonun sonunda ilk 2 olur, Play-Off olur, Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler