"Ersun Yanal'ın seçimine katılmıyorum"

26.01.2020 - 16:00 | Son Güncellenme: 26.01.2020 - 13:19

"Ersun Yanal'ın seçimine katılmıyorum"

Fenerbahçe'nin sezon başında Marsilya'dan transfer ettiği ancak beklenen verimi alamadığı Adil Rami açıklamalar yaptı. Fransız savunma oyuncusu, teknik direktör Ersun Yanal ve transfer hakkında konuştu

Fransız basınına bir röportaj veren Rami, "Fenerbahçe 2019'da yeni bir maceraya başlamak için mükemmel bir yerdi ancak sadece 5 maçta oynadım. Bu yaşaması kolay bir şey değil ancak şans yıldızıma inanıyorum" ifadesini kullandı.

Adil Rami Ersun Yanal hakkında neler dedi?

Ersun Yanal'ın seçimlerini sorgulayan Rami, "Teknik direktörün seçimine katılmıyorum ancak ona saygı duyuyorum. Takıma geç katıldım. Takım çok iyi gidiyordu ve benim de bazı fiziksel sıkıntılarım vardı. İlk maçımda topu ıskaladım. Bu benim için darbe oldu çünkü kariyerimde ilk kez bir teknik direktör beni devrede oyundan aldı" dedi.

Tecrübeli oyuncu, "Ben hala bir futbolcuyum. Fiziksel ve mental olarak iyiyim. 34 yaşındayım ama bu yaşta hala futbolun içinde olabildiğim için şanslıyım. Formum taze. Daha çok oynamak istediğimi söylüyorum. Fenerbahçe'ye daha fazla şey katabileceğimi biliyorum" diye konuştu.

Rami'den transfer açıklaması

34 yaşındaki stoper teklifler aldığını söylerken, "Teklif gelirse, menajerimle oturup dinleriz. Örneğin Körfez ülkelerinden sıkça aranıyoruz. Ayrıca MLS'ten de ilgi var. İntikam için Fransa'ya neden dönmeyeyim? Kendi ülkemde, hala buradayım diyebilmeyi ve kendimi göstermeyi çok isterim. Hiçbir şey imkansız değil. Futbol oynamaya devam etmeyi planlıyorum, neden EURO 2020'yi hedeflemeyeyim ki? Ligue 2'de oynamak gibi bir isteğim yok. Ben gerçek bir liderim, savunma yapabilirim. Eleştirileri duyuyorum ve bunları haksız çıkarmak istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler