Ertaç Özbir: "Bugün iyi günümdeyim"

Orhan Gülek
28.11.2021 - 21:33 | Son Güncellenme: 28.11.2021 - 21:46

Süper Lig'in 14. haftasında evinde Galatasaray ile 0-0 berabere kalan ÖK Yeni Malatyaspor'da kaleci Ertaç Özbir değerlendirmelerde bulundu.

Ertaç Özbir: "Bugün iyi günümdeyim"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray ile Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Avrupa zaferinin ardından gözünü lige çeviren Cim Bom'da hedef hem zirveyle açılan puan farkını eritmek hem de yeni bir galibiyet serisi oluşturmaktı. Ancak planlar tutmadı, Galatasaray, Yeni Malatyaspor karşılaşması başladığı gibi golsüz bitti.

Karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor'un başarılı kalecisi Ertaç Özbir değerlendirmelerde bulundu.

"Bu maça favori olarak çıktılar"

Ertaç Özbir "Bazen top çıkarabiliyoruz bazen çıkaramıyoruz. Bugün iyi günümdeyim. Bugün çok önemli bir kulüp karşısında puan aldık. Bu maça favori olarak çıktılar. Biz de çok iyi çalıştık. Umarım bunu önümüzdeki haftalara taşırız. Bugünkü mücadele devam ederse daha iyi sonuçlar elde edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor'un 34 yaşındaki santrfor mevkisinde oynayan futbolcusu Adem Büyük ise şöyle konuştu:

 

Adem Büyük: "Bugün iki taraf da kazanabilirdi"

 

"İyi mücadele ettik. Hafta içinde Avrupa Ligi'nden iyi sonuçla dönen bir takım vardı. Türkiye'nin en büyük camiası... İyi mücadele ettik. Bizim bu saatten sonra iyi mücadele edip devre arasına kadar alabildiğimiz kadar puan almak. Bugün iki taraf da kazanabilirdi. Galatasaray karşısında ancak bu kadar mücadele edebilirdik. Herkesi tek tek tebrik ediyorum. Bu maç, diğer maçlar için itici güç olacaktır."

Sadık Çiftpınar: "Güzel bir maç oldu"

Yeni Malatyaspor'da stoper mevkisinde oynayan Sadık Çiftpınar ise  "Biz takım olarak ligdeki konumumuzdan memnun değiliz. Hocamızla fazlasıyla çalışıyoruz. Şanssızlıklar da var. Galatasaray'a karşı en az 1 puanla fitili ateşlemek istiyorduk. Güzel bir maç oldu. 1 puan çok önemli. Biz yine de durumumuzdan memnun değiliz. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bireysel olarak çok kaliteli takımız ama şanssızlıklar da var. Kaybettiğimiz maçlarda böyle mücadele etmiyorduk. Ertaç'ın da çok büyük emeği var. 10 binin üzerinde taraftar vardı, onlara da teşekkür ediyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler