Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "3 isim üzerinde tartıştık"

03.09.2024 - 17:45 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 17:52

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Başkan Ertuğrul Doğan, teknik direktör görüşmeleri hakkında açıklama yaptı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "3 isim üzerinde tartıştık"

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona beklentilerin altında başlayan ve Avrupa'dan elenen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı. Yeni hoca arayışlarında öne çıkan isimler arasında Fatih Tekke ve Şenol Güneş yer aldı.

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş ile anlaşma sağlandığını resmen duyurdu. Kulüp tarafından yapılan açıklamanın ardından Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da açıklamada bulundu. Doğan, görüşmelerin ayrıntılarından bahsederken, Şenol Güneş ile anlaşmaya varıldığını söyledi ve taraftardan destek istedi.

"Üç isim üzerinde enine boyuna tartıştık"

Ertuğrul Doğan, "Pazartesi günü gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantımızda üç isim üzerinde enine boyuna tartıştık. Takımımızın güçlü bir iskeleti var ve Süper Lig maratonunun henüz başındayız. Bütün bunları üst üste koyunca hedeflerimize daha tecrübeli bir hoca ile varabileceğimize inandık ve efsanemiz Şenol Güneş ile bugün itibarıyla anlaşma sağladık" dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Şenol Güneş'i resmen açıkladı!
Habere Git

"Şenol Güneş hocamıza yuvana yeniden hoş geldin diyorum"

Doğan, "Trabzonspor’umuzun hemen hemen her başarısında yer alan, teknik adamlığı döneminde şampiyonluk kazandırmış, bizim gibi düşünen, bizim gibi inanan ve tamamen ‘bizden biri’ olan Şenol Güneş hocamıza ‘yuvana yeniden hoş geldin’ diyorum" ifadelerini kullandı.

"Camiamızdan kenetlenmesini rica ediyorum"

Doğan, "Camiamızdan, bir ve beraberce hareket ederek kenetlenmesini, hem hocamıza hem de oyuncularımıza moral olmasını özellikle rica ediyorum. Bu kenetlenmenin, yakın gelecekteki başarılarımız için çok önemli olduğunu da vurgulamak istiyorum" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler