Ertuğrul Doğan bir transfer daha duyurdu! "Birazdan KAP bildiriminde bulunacağız"

Burak Alaca
25.06.2024 - 18:31 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 18:59

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan gündeme ve transfer çalışmalarına yönelik önemli açıklamalara imza attı. İşte detaylar...

Ertuğrul Doğan bir transfer daha duyurdu! "Birazdan KAP bildiriminde bulunacağız"

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, A Spor ekranlarında Bordo Mavililerin gündemine ilişkin önemli açıklamalara imza attı. 

"Onuachu transferi biraz daha süre alacak gibi gözüküyor"

Geçtiğimiz sezona Trabzonspor forması ile damga vuran Nijeryalı golcü Paul Onuachu'nun transferi hakkında konuşan Doğan "Trabzonspor'da kalmak istediğini iletti. 15 milyon Euro'nun üzerinde transfer beklentisi var. Tekrar kiralama yöntemiyle kadroya katmak istiyoruz, görüşmeler devam ediyor. Sadece 1 santrfor düşünülmesin belki 2 santrfor alacağız. Onuachu konusunda beklemedeyiz. Tekrar kiralık olarak kadromuza katmak istiyoruz. Onuachu transferi bir süre daha alacak gibi duruyor" dedi.

"Onuachu tarafında bir sorun yok"

Oyuncunun Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığını belirten Başkan Doğan "Oyuncu ile aramızda problem yok. Kulübünün 10 milyonun üzerinde beklentisi var. Görüşmeleri sürdürüyoruz. Önümüzdeki hafta içi de yüz yüze görüşme olacak. Kulübü daha makul seviyeye getirmek istiyoruz. Oyuncu ile bir problem yok. Pazarlıklar devam edecek" dedi.

İlgini Çekebilir
FLAŞ | Trabzonspor'dan Trezeguet'e izin çıkmadı!
Habere Git

Trabzonspor Başkanı bir transferi daha duyurdu

Bir transferi daha açıklayacaklarını duyuran Ertuğrul Doğan "Birazdan Cihan Çanak'la alakalı KAP bildiriminde bulunacağız. Ailecek Trabzonsporlu. 6'ıncı transferimiz de tamamlanacak" dedi.

"2 transferi bitirme noktasındayız"

İki transferi de bitirme noktasına getirdiklerini belirten Doğan "Basına yansımayan 4 oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu oyuncuların 2'siyle hem oyuncu ve kulübüyle anlaşma aşamasındayız. Diğer 2'siyle oyuncu ile görüşmeler sürüyor" dedi.

"Makul seviyeye gelmeden transfer gerçekleşmez"

İliglendikleri isimlerden transferi zora girenlerden bahseden Trabzonspor Başkanı "Igor, istenen bir stoper. Lider bir stoper. Bu bedellerle gerçekleşecek bir transfer gibi durmuyor. Maliyet düşerse gerçekleşiriz. Nunez'le ilgili de aynı şeyler geçerli. Makul seviyeye gelmeden transferin gerçekleşme ihtimali yok" dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Borna Barisic ile sözleşme imzaladı! İşte maliyeti...
Habere Git

"Uğurcan'a teklif gelirse sözümüz var"

Milli file bekçeisi Uğurcan Çakır'a transfer konusunda kolaylık sağlama sözü verdiklerini belirten Doğan "Uğurcan'ın Avrupa hayali var. Avrupa'dan önemli bir teklif gelirse yardımcı olacağımızla alakalı sözümüz var. Çeşitli kulüpler bağlantı kuruyor fakat ciddileşmiş bir durum yok. Kaptanımız ayrılırsa ne olacak diye merak ediliyor. Onur Alp var. Ama onun yetişmesine yardımcı olacak tecrübeli bir kaleci de alabiliriz. Yetenekli genç bir kaleci de transfer edebiliriz" dedi.

"Avrupa Şampiyonası olmasa belki 10 oyuncu açıklayacaktık"

Transfer çalışmalarının EURO 2024 nedeniyle bir nebze yavaşladığını belirten Doğan "Avrupa Şampiyonası olmasa belki 10 oyuncu açıklayacaktık. Tüm çalışmalarımız devam ediyor. Taraftarlar rahat olsun. Geçen sene bizim de istemediğimiz sezon oldu. Memnun değiliz. Herkes o sezonun tamamlanmasını istiyordu. Biz çok erken planlamaya başladık bu işleri. Yeni sezon saha içinde mücadelesini ortaya koyan, çok daha güçlü bir Trabzonspor'u göstereceğiz. Ciddi yol katettik" dedi.

"Rakiplerin ne yaptıkları umurumuzda değil"

Her zaman zirveyi hedeflerdiklerini ve rakipleri ile ilgilenmediklerini belirten Doğan "Trabzonspor'un hedefi her zaman zirve. Transferlerin zamanında yapılması, mali konuların çözümlenmesi gerekiyor. Tüm problemlerin çözümüne ulaştığınız zaman hedefler gerçekleşir. Rakiplerin ne yaptıkları umurumda değil. Trabzonspor camiası hiç takip etmiyor. Bizi ilgilendirmiyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan camiaya Hediye Forma Challenge çağrısı
Habere Git

"Mili Takımı hayretler içerisinde takip ediyorum"

Milli Takımın durumu ve yaklaşan TFF seçimi hakkında konuşan Doğan "Milli Takım'ı hayretler içinde takip ediyorum. Turnuva oynanırken bu kadar eleştirilmesini doğru bulmuyorum. Türk delikanlısının o forma için her şeyi yapabileceğini biliyoruz. Amacını aşan eleştirileri görüyoruz. Oyuncuların hiçbirinin bunları hak ettiğini düşünmüyorum. Turnuva devam ederken bu kadar ağır eleştirileri hiç doğru bulmuyorum. İnşallah çok adaylı TFF seçiminin olacağını düşünüyorum. Federasyonla ilgili görüşlerimizi daha önce açıkladık. Aynı yerdeyiz. Bekleyip göreceğiz" dedi.

"Bizden 4-5 kat büyük bütçelere karşı mücadele edeceğiz"

Rakiplerine nazaran daha mütevazı bütçelerle yarışacaklarını belirten Başkan  "Yıllar boyu Trabzonspor'da yaptığımız çalışma. Bu yıl da gerçekten taraftarımızın beğenisini kazanan bir reklam filmimiz oldu. Kendimizden 4-5 katı bütçeye sahip takımlarla mücadele edeceğiz. Trabzonspor'un her zaman dik duruşu var. Ekonomik konuların da kalıcı çözülmesi lazım ki her zaman yarışın içinde olabilsin. Forma challenge çok önemli. 55 binleri bulan forma satışı söz konusu. Trabzonspor'u sevenlerin bu işe sahip çıkacağını düşünüyorum. İçeride bütün olmak zorundayız. Bu bütünlüğü sağlarsak genel problemlerini çözen bir Trabzonspor her yıl zirve yarışının içinde olur" dedi.

"Taraftar rahat olsun"

Şampiyonluk hedefi için zöverili bir biçimde çalıştıklarını belirten Trabzonspor Başkanı "Dünyada böyle bir şampiyonluk kutlaması olmadı. Ancak biz yeniden şampiyon olduğumuzda bu çitayı biz yukarı çekeceğiz. Biz ne yapılması gerekiyorsa günde 13-14 saat bu işin peşindeyiz. Taraftar rahat olsun, yönetimine, hocasına güvensinler. Tribünleri dolduralım. Yeni bir takım olacak. 11-12 transfer yapacağız. Çok yeni bir takım olacağız. Camiayı bilen oyuncular olacak içinde. Tribünlerin tutumu çok önemli. Trabzonspor hayırlısıyla önümüzdeki yıl yeniden zirve yarışının içinde olur" mesajı ile taraftara seslendi.

Ertuğrul Doğan söyledi Trabzonspor açıkladı!

Senin için hazırladığımız haberler