Ertuğrul Doğan'dan Hatayspor ve play-off sistemi açıklaması: "Yakışmadı Trabzonspor'a"

İsa Kethüda
27.09.2023 - 13:54 | Son Güncellenme: 27.09.2023 - 13:56

Trendyol Süper Lig takımlarından Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Hatayspor yenilgisinin bordo-mavili ekibe yakışmadığını söyledi. Detaylar.

Ertuğrul Doğan'dan Hatayspor ve play-off sistemi açıklaması: "Yakışmadı Trabzonspor'a"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un yeni tüzüğü oy çokluğuyla kabul edildi.

Bordo-Mavili kulübün başkanı Ertuğrul Doğan, yeni tüzük, play-off sistemi ve takımın durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"Kongremize katılan herkese teşekkür ediyoruz"

İlk olarak kongreye katılanlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Doğan, "Kongremize katılan herkese teşekkür ediyoruz. Gelip bize burada destek verdiler, kulübe sahip çıktılar. Gayet güzel geçti. Herkesin derdi Trabzonspor, gayet güzel geçti diyebilirim" dedi.

"Hatayspor yenilgisi Trabzonspor'a yakışmayan bir mağlubiyet oldu"

Hatayspor deplasmanında alınan yenilgiyi değerlendiren Doğan, "Hatayspor yenilgisi Trabzonspor'a yakışmayan bir mağlubiyet oldu. Öyle olmaması gerekirdi. Bundan sonrasında olmaması için ne gerekiyorsa onu yapmamız lazım. 

"Nenad Bjelica ile her zaman görüşüyoruz"

Nenad Bjelica ile her zaman görüşüyoruz. Birazdan yine görüşeceğiz. Bunlar her zaman yaptığımız görüşmeler. Ben de böyle olmasını istemezdim. Herkes Trabzonspor'un daha iyi olmasını istiyor. Kendisi de öyle. İnşallah buna benzer sonuçlar yaşamayız" şeklinde konuştu.

"Play-Off sistemi yeni bir konu"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Play-Off sistemi düşüncesi hakkında konuşan Doğan, "Bu çok yeni bir konu. Kulübün gelirlerini artırabilmek için bu tür konuşmalar olmuştu. Ama başkanımız bunu ilk defa dillendirdi. Kendisi herhalde bizleri de çağıracaktır. Bu konuda daha detaylı konuşacağız. Artısını ve eksisini o zaman konuşabiliriz. Şu anda çok sıcak bir konu. Ne olduğunu tam anlamadan yorum yapmam yanlış olur. Öğrfendikten sonra yorumlarız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler