Ertuğrul Doğan: "Meunier'i alacak kulüp bize ulaşmaya çalıştı ama..."

Özgür Koç
18.07.2024 - 14:44 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 14:50

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, sözleşmesini tek taraflı fesheden Belçikalı futbolcu Thomas Meunier hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Ertuğrul Doğan: "Meunier'i alacak kulüp bize ulaşmaya çalıştı ama..."

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda A Spor'a yaptığı açıklamada sözleşmesini mail yoluyla tek taraflı fesheden Thomas Meunier hakkında konuştu.

"Meunier bir daha bu formayı giyemez"

Thomas Meunier'in takımdan ayrılış süreciyle ilgili konuşan Doğan, "Meunier ilk geldiğinde bazı sıkıntılarını anlattı. Ailesi ile alakalı özel bir durumdu ve o maddeyi koyduk. Bize bilgi vermesi gerekiyordu. Kendisi ile lig bitince konuştuk ve bize kalacağını söyledi yazılı olarak. Olaydan bir gün öncesine kadar hocamızla oyun planını konuştu. Sonra bize mail attı ve ayrıldığını söyledi. Bu bir yanlıştır bunun üzerine gideceğiz ve tüm davaları açtık. Alacak kulüp sağlık kontrolünü iptal etti ve bize ulaşmaya çalıştı. Ama bir daha bu formayı giyemez." ifadelerini kullandı.


Samsunspor başkanın açıklamalarına cevap

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın TFF Genel Kurulu'nda "Samsunspor camiasının Trabzonspor ile problemi olduğu için Trabzon adayına oy atmamız bizi yanlış yapar" ifadeleri hakkında ise Doğan, "Söylemlerde daha dikkatli olunmasında fayda var. Trabzonspor, dünyanın en büyük şehir takımı. 4 büyük arasında bir rekabet var ama Samsunspor ile bizim aramızda böyle bir rekabet yok." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler