Ertuğrul Doğan transfer müjdesini vermişti! İşte Trabzonspor'un 6 yeni sezon bombası...

Özgür Koç
10.05.2024 - 10:47 | Son Güncellenme: 10.05.2024 - 11:12

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın Karagümrük maçının ardından "4'üyle anlaştık, 2'si bitme aşamasında" diyerek 6 futbolcunun transferini duyurmuştu. İşte Bordo-Mavili takımın 6 yeni sezon transferi...

Ertuğrul Doğan transfer müjdesini vermişti! İşte Trabzonspor'un 6 yeni sezon bombası...

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde oynanan Karagümrük maçı sonrası, gelecek sezonun planlaması hakkında açıklamalarda bulunurken, 6 isim için net mesajlar vermişti.

Yunus Emre Sel'in haberine göre; Ertuğrul Doğan'ın işaret ettiği futbolcular ve yaşanan gelişmeler şöyle:

John Lundstram

Bordo-Mavililer, Glasgow Rangers forması giyen John Lundstram'ı bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı.

Sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi biten 30 yaşındaki İngiliz futbolcu, merkez ve defansif orta saha olarak görev yapıyor.

Borna Barisic

John Lundstram gibi Glasgow Rangers'ın oyuncusu olan ve sezon sonu serbest kalacak Borna Barisic'in transferi de Trabzonspor tarafından bedelsiz bir şekilde gerçekleştirildi. 31 yaşındaki Hırvat savunmacının birinci mevkii sol bek ancak ihtiyaç duyulduğunda sol stoperde de görev yapabiliyor.

Denis Draguş

Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen ve performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Denis Draguş için kulübü Standard Liege ile masaya oturuldu.

Taraftarlar 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. Rumen yıldız, forvet ve sol açık olarak bu sezon Gaziantep FK'da çok başarılı maçlar çıkardı.

Muhammed Cham

Fransa'nın Clermont kulübünde forma giyen Muhammed Cham, Trabzonspor'a gelmeye hazır olduğunu dile getirdi. 23 yaşındaki Avusturyalı hücumcunun kulübü ile pazarlıklar yoğun şekilde devam ediyor.

Laszlo Benes

Başkan Doğan'ın, "Önümüzdeki günler içerisinde iki futbolcu ile daha imza aşamasına geleceğimize inanıyoruz" dediği isimlerden birisi Laszlo Benes. 

Bundesliga 2'de Hamburg forması giyen 26 yaşındaki orta sahanın sözleşmesinde, "3 milyon Euro karşılığında serbest kalır" maddesi bulunuyor.

Hamburg'un play-off'a kalıp kalmayacağının netleşmesinin ardından bordo-mavililer, bu transfer için harekete geçecek.

Cihan Çanak

Doğan'ın işaret ettiği diğer isim ise henüz netleşmedi. Ancak bu futbolcunun Cihan Çanak olma ihtimali son derece yüksek. Trabzonspor'un Standard Liege ile milli takımın yeni yıldızı olması beklenen Cihan için görüştüğü ileri sürüldü.

Senin için hazırladığımız haberler