Ertuğrul Doğan'dan Abdullah Avcı İtirafı!

İsa Kethüda
08.06.2023 - 11:26 | Son Güncellenme: 08.06.2023 - 11:37

Trabzonspor haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'dan teknik direktör Abdullah Avcı itirafı geldi. Detaylar...

Ertuğrul Doğan'dan Abdullah Avcı İtirafı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, bundan sonraki süreçte yapmak istedikleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sabah'a konuşan Doğan'dan ayrıca Abdullah Avcı itirafı geldi. İşte detaylar...

"Bu yıl maalesef istediğimiz organizasyonu sağlayamadık"

İşte Doğan'ın ağzından gelecek sezonun planları;

Bir önceki sezon başarıyı zirvede yaşarken, bu yıl maalesef istediğimiz organizasyonu sağlayamadık. Sonuçlar mutlu etmedi. Başarıyı herkes sahiplenir. Ancak başarısızlıkta o 'sahiplenenleri' ortalıkta göremezsiniz. Ertuğrul Doğan olarak asla böyle bir yapıda insan değilim. Geçen yıl nasıl başarıda var isem bu yıl da başarısızlıkta varım ve evet, doğru bir organizasyon sağlayamadık. Başkan gitti, hoca gitti, neler yaşandı, neler oldu buralara hiç girmeyeceğim. Yaşandı ve bitti. Geçmişe takılıp kalmayacağım. Önümüze bakacağız. Yapacak çok işimiz var.

Abdullah Avcı itirafı

Abdullah Avcı, ayrılma kararını bildirdiğinde, 'Bırakma, iyi günde nasıl berabersek kötü günde de yola devam edelim' dedim. Ancak o kararında ısrar etti. Bunu Trabzonspor'un önünü açmak için yaptığını düşünüyorum. Günün birinde yollarımız yeniden kesişecektir. Lakin yakın gelecekte değil. Teknik direktörümüz Bjelica ile uzun bir yolculuğa çıkmayı ve müzemize onunla birlikte birkaç kupa daha eklemeyi planlıyoruz. Ona inandım ve arkasında duracağım.

İlgini Çekebilir
Gomis, Galatasaray'a veda etti
Habere Git

"Bjelica, tam aradığımız kişiydi"

Trabzon insanının özel bir karakteri vardır. Bizler, inandığı şeylerden vazgeçmeyen, tuttuğunu koparan insanlarız. Trabzon'da çok kullanılan bir terim vardır: Dik oyna! Horon tepmenin kuralından gelir. Dik duracaksın, yüzün tam karşıya bakacak. Çoğu zaman, 'Takım dik oynasın, kaybetse de olur' derler. Hocayı belirlerken şehrin, taraftarın, yönetimin DNA'sı ile uyumlu biri olması temel kriterimizdi. Bjelica, bu açılardan baktığınızda tam aradığımız kişiydi.

" Öyle bir sistem hayal ediyorum ki..."

Bjelica'nın en güçlü yönlerinden biri, genç yetenekler keşfedip üst düzey profesyonel futbolcu haline getirebilmesi. Başkanlık koltuğunu devraldığımdan beri hayalim, Trabzon'da bir yetenek fabrikası kurabilmek. Öyle bir sistem hayal ediyorum ki dünyanın birçok ülkesinden çok genç yaşta yetenekler Trabzon'a gelip tesislerimizde hocalarımız, beslenme uzmanlarımız, mentörlerimiz tarafından eğitilsin, köklü yabancı kulüplerle iş birliği içerisinde çok amaçlı bir futbol eğitimi alsın ve Trabzon bu işin merkezi olarak dünyada bilinsin. İnşallah bunu başaracağız.

"Trabzonspor'un ekonomisini sürdürülebilir hale getirmeliyiz"

Kalıcı başarı istiyorsak, Trabzonspor'un ekonomisini sürdürülebilir hale getirmeliyiz. En büyük hedefimiz, Trabzonspor'u maddi ve manevi anlamda Türkiye'nin örnek kulübü haline getirmek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de yıldız operasyonu! 4 oyuncu...
Habere Git

"Parçalanmayalım, bütünleşelim"

Trabzonspor taraftarından ricam, ne olursa olsun takımımızın yanında dursunlar. Şampiyonlukların yolu birlik ve beraberlikten geçiyor. Ayrılmayalım, birleşelim. Parçalanmayalım, bütünleşelim.

"Kartal'daki tesislerimizi değerlendirmek üzere düğmeye bastık"

Sürdürülebilir bir sportif başarı için sürdürülebilir mali yapı şart. Bunu kurabilmek için birkaç yol var. Bunlardan ilki ve en önemlisi, emlak konut modeli. Kartal'daki tesislerimizi değerlendirmek üzere düğmeye bastık.

Senin için hazırladığımız haberler