Ertuğrul Doğan'dan Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi Ali Şansalan'a tepki

15.09.2024 - 22:55 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 22:58

Son dakika spor haberleri... Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 1-1 biten Beşiktaş maçı sonrası hakem kararları hakkında konuştu.

Ertuğrul Doğan'dan Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi Ali Şansalan'a tepki

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan dev karşılaşma berabere sona erdi. 13. dakikada 10 kişi kalan Trabzonspor, ligdeki üçüncü maçından da beraberlikle ayrılırken, Beşiktaş dördüncü maçında ilk kez puan kaybı yaşadı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından hakem Ali Şansalan'ın performansını sert bir şekilde eleştirdi.

"Hakem tüm takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullandı"

Karşılaşma sonrası konuşan Ertuğrul Doğan "90 dakikaya yakın neredeyse 10 kişi oynadık. Kırmızı kart haklı karardı. VAR'ın devreye girmesi olması gerekendi. Ama VAR niyeyse bizim lehimize olabilecek pozisyonlarda devreye girmedi. Hakem tüm takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullandı. Anlamak çok zor. Böyle bir şey uzun zaman sonra ilk kez burada yaşandı." dedi.

"Çok enteresan"

Sözlerine devam eden Ertuğrul Doğan "Kendi evimizde tüm takdir hakları rakip lehine kullanıldı, çok enteresan. Mücadeleye hakem ve hakem kararları gölge düşürdü." açıklamasını yaptı.

"TFF Başkanı ile görüşeceğim"

Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşeceğini açıklayan Ertuğrul Doğan "TFF Başkanı ile görüşeceğim, Trabzonspor olarak çok ciddi sıkıntımız var. TFF Başkanı'nın iyi niyetinden eminiz, bu konulara çare bulacaklardır." ifadelerini kullandı.

"Bence sahaya direkt Beşiktaş formasıyla çıksaydı"

Ertuğrul Doğan ayrıca "Hakemin yaptığı tek eksik şey bir şey vardı. Bence sahaya direkt Beşiktaş formasıyla çıksaydı çok daha rahat olurdu." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler