Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dorukhan Toköz açıklaması!

Özgür Koç
30.05.2024 - 10:06 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 10:48

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, 2021-22 sezonunda kazanılan şampiyonlukta gösterdiği performansla öne çıkan isimlerden Dorukhan Toköz'ün bordo mavili takıma geri döneceği iddiaları hakkında konuştu. İşte detaylar...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dorukhan Toköz açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'un 2021-2022 sezonunda Beşiktaş'tan transfer ettiği Dorukhan Toköz, bordo mavililerin kazandığı lig şampiyonluğunda mücadelesi ile önemli katkılar yapmıştı.

Trabzonspor serbest bıraktı, Adana Demirspor'a imza attı

Trabzonspor'un bu sezon başı kampında 'yetersiz' raporu vererek serbest bıraktığı Dorukhan Toköz daha sonra Adana Demirspor'un yolunu tutmuştu.

Trabzonspor'a geri dönecek iddiası

Adana Demirspor formasıyla beklentilerin uzağında kalan 28 yaşındaki orta saha için son dönemde, bordo mavili kulübe menajeri aracılığıyla haber göndererek dönmek istediğini ilettiği ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın da Dorukhan Toköz'ü takımında görmek istediği şeklinde ididalar ortaya atılmıştı.

Ertuğrul Doğan: "Dorukhan Toköz gündemimizde yok"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Dorukhan Toköz iddialarıyla ilgili 61saat'e yaptığı açıklamada, "Dorukhan Toköz gündemimizde yok. Ne biz öyle bir hamle yaptık ne de hocamızın böyle bir talebi var" diyerek transfere kapıyı kapattı.

25 maçta forma giydi

28 yaşındaki Dorukhan Toköz, bu sezon Adana Demirspor ile 25 maçta 772 dakika süre aldı ve 1 asistle oynadı. Sakatlıklarla boğuşan tecrübeli oyuncu bu maçların sadece 6'sında 11'de başladı. 

Senin için hazırladığımız haberler