Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan flaş itiraf! Victor Osimhen...

11.09.2024 - 16:07 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 16:11

Son dakika | Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Galatasaray'a transfer olan Victor Osimhen hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. İşte detaylar.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan flaş itiraf! Victor Osimhen...

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Tivibu Spor'a konuk oldu. Canlı yayında açıklamalar yapan Doğan'ın, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'a transfer olarak dünya basınında geniş yer bulan Victor Osimhen ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

"Osimhen bize de önerildi"

Ertuğrul Doğan, "Sanırım Osimhen bize de önerildi. Ama bizim tabi o rakamlarla bir şey yapmamız söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Osimhen'in Galatasaray'a maliyeti

Galatasaray, Victor Osimhen'in maliyetini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) şu ifadelerle açıklamıştı: "Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen ve kulübü SSCN Napoli SPA ile oyuncunun bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya, 2024-2025 sezonu için net 6.000.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir"

Osimhen'in geçen sezonki performansı

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 100 milyon Euro olan Victor Osimhen, geçen sezon Napoli formasıyla çıktığı 32 maçta 17 gol, 4 asist kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler