Ertuğrul Doğan'dan İstanbul kulüplerine devlet desteği göndermesi! Kartal Projesi..

İsa Kethüda
30.04.2024 - 11:32 | Son Güncellenme: 30.04.2024 - 11:38

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Kartal Projesi'nin son aşamada olduğunu söyledi... İşte detaylar.

Ertuğrul Doğan'dan İstanbul kulüplerine devlet desteği göndermesi! Kartal Projesi..

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Kartal Projesi ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

"29 yıldır Trabzonspor'un herhangi aldığı bir mülk yoktur bunun dışında"

Doğan, "Kartal Projesi'nin satım alımı ile ilgili son imzadayız. Trabzonspor bu mülkü sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı döneminde değerli bakanımız Faruk Bey'in (Özak) şeyiyle beraber almış, 29 yıl önce. Hep konuşuluyor Trabzonspor ile alakalı siyaset Trabzonspor'a çok destek veriyor diye. 29 yıldır Trabzonspor'un herhangi aldığı bir mülk yoktur bunun dışında. 

Ama o hiç destek almadığını söyleyen İstanbul kulüplerimizin aldığı arsaları, arazileri benim burada söylemem ayıp olur ama sayı olarak çok ciddi miktarda kendilerine büyük yük kattılar. Kendi camiaları adına büyük iş yapmışlar ama hani kime destek veriliyor kime destek verilmiyor anlamında da yeri gelmişken camiam adına da bunu söylemek zorundayım. 

"Yine bir proje geliştirmek adına yer talebimiz söz konusu"

Trabzonspor'un bu anlamda aldığı bir destek yoktur. Çok net söylüyorum. Trabzonspor'a İstanbul'da ciddi bir tesis kazandırmak, yani bir altyapı anlamında, konaklama anlamında, idari binalar anlamında da bir yer talebimiz söz konusu. Yine bir proje geliştirmek adına yine bir yer talebimiz söz konusu. Trabzon'da da böyle bir taleplerimiz var, İstanbul Kartal'da da son aşamaya gelmiş çok ciddi projemiz var. 

"Çalışmalarımız devam ediyor"

Yönetim anlamında da böyle bir planlamamız var. Çalışmalarımız devam ediyor. Kartal ile alakalı sorun çıkarsa Trabzonspor ekonomik anlamda ne olacak sorusunun cevabı, bugüne kadar olduğu gibi olacak. Başkan olarak gerekeni yapacağım" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler