Ertuğrul Doğan'dan Onuachu açıklaması! Pazarlıkta 2 katı fark...

11.09.2024 - 16:59 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 17:04

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu transferi hakkında açıklama yaptı. Doğan, Southampton ile yapılan pazarlıkları anlattı. İşte istenen bonservis bedeli...

Ertuğrul Doğan'dan Onuachu açıklaması! Pazarlıkta 2 katı fark...

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Tivibu Spor'a konuk oldu. Canlı yayında açıklamalarda bulunan Doğan, bonservisi Premier Lig ekibi Southampton'da olan Paul Onuachu için yapılan görüşmeleri anlattı. Doğan, geçen sezon kiralık olarak Bordo-Mavili formayı giyen ve performansıyla beğeni toplayan yıldız futbolcu için talep edilen bonservis bedelini açıkladı.

"15 milyon Euro istediler. 8 milyon Euro verdik"

Ertuğrul Doğan, "Onuachu daha önce kiralık oynayan bir oyuncuydu. Talebi de bizde oynamaktı. 15 milyon Euro istediler. 8 milyon Euro verdik. Şu an öyle bir parayı veremeyiz" ifadelerini kullandı.

"Onuachu transferi rafa kalkmadı"

Doğan, "Performansından memnunum ama 21-22 yaşındadır. Hocamız istiyordur. Bir şekilde bulur veririz. 30-40 yaşındaki bir oyuncuya bu paraları vermememiz gerekir. Hemen hemen her gün görüşüyoruz. Rafa kalkmadı. Kulübünün durumu da ortada. Halen gündemde" dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yanıt! "Bize dokunursan her şey olabilir"
Habere Git

"Transferde alamadığımız tek oyuncu Onuachu oldu"

Ertuğrul Doğan, "Transferde alamadığımız tek oyuncu Onuachu oldu. Cham'a 12 milyon Euro verip alabilirdik ama 4'e aldık" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler