Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan genel kurul öncesi flaş karar

16.10.2024 - 11:02 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 11:09

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan Aralık ayında yapılacak kongre öncesinde yönetim kurulundaki bazı isimlerle yollarını ayıracak. İşte detaylar

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan genel kurul öncesi flaş karar

Bedelli sermaye artırımından elde eliden gelirle Bankalar Birliği’nden çıkan Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, Aralık ayında yapılacak kongere öncesi flaş bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

61 Saat'te yer alan habere göre; kulüp tarihinin en önemli ekonomik hamlelerini atmasına karşı istediği saha sonuçlarını alamayan Ertuğrul Doğan, kongere öncesinde yönetim kurulunda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Bazı yöneticilerle yollar ayrılacak

Mental yorgunluk yaşayan, aktif olamayan veya pozisyonunda verim alınamayan yöneticilerle yollarını ayıracak olan Başkan Doğan bu isimlere gerekli bilgilendirmeleri bizzat yapacağı öğrenildi.

Ertuğrul Doğan'ın maddi reaksiyonları daha yüksek ve kulübe gelir getirici çalışmalar yapacak isimlerle alakalı arayışlarına başladı.

Bugün Trabzon'a gelecek olan Başkan Ertuğrul Doğan, önemli ziyaretler gerçekleştirerek istişarelerde bulunacak. Doğan’ın yeniden aday olacağı seçime yönelik de önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler