Ertuğrul Erdoğan, Polonya Takımı Slask Wroclaw İle 1,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Burak Alaca
24.02.2023 - 15:05 | Son Güncellenme: 24.02.2023 - 19:25

Daha önce Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük kulüpleri çalıştıran baş antrenör Ertuğrul Erdoğan, EuroCup temsilcisi Slask Wroclaw ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ertuğrul Erdoğan, Polonya Takımı Slask Wroclaw İle 1,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

AJANSSPOR-HABER

Daha önce Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe, Türk Telekom, İstanbul Büyük Şehir Belediyespor, Galatasaray gibi ekipleri çalıştıran ve milli takımımızda da asistanlık görevi üstlenen başarılı koç Ertuğrul Erdoğan'ın yeni rotası Polonya oldu.

Liderin başına geçiyor

Deneyimli koç, Polonya Ligi'nde 20 maç sonunda 15 galibiyet ile liderlik koltuğunda oturan Slask Wroclaw ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kötü gidişat koçun kredisini tüketti

Polonya Ligi'nde son 3 maçını kaybeden, 7Days EuroCup'ta ise 14 maçta yalnızca 1 galibiyet alabilen Slask Wroclaw'da Sloven baş antrenör Anrej Urlep'in görevine son verildi.

İlgini Çekebilir
Ayrılık sonrası Ertuğrul Erdoğan'dan açıklama: "Vicdanım rahat"
Habere Git

Fenerbahçe ile şampiyon olmuştu

Ertuğrul Erdoğan 2009-2010 sezonunda Tanjevic’e kanser teşhisi konulduğunda takımın başına geçti ve takımını, ligin favorisi olan Efes Pilsen ile olan mücadelede takımı şampiyonluğa götürdü.

Galatasaray ile yıldızları keşfetti

Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde ekibi ile etkili transferle imza atan başarılı koç takıma daha sonra Euroleague sahnesine çıkacak; Alex Poythress, Nigel Hayes Davis, Zach Auguste, Dwayne Bacon ve aaron Harrison gibi yıldızları kazandırmıştı.

Son yayınına çıktı

S Sport ekranların bu sezon yorumcu olarak görev alan Ertğrul Erdoğan dün oynanan Partizan-Fenerbahçe maçının ardından maç sonu programına da katılarak Polonya yoluna çıkmak üzere ekranlara veda etti.

İlgini Çekebilir
Ayrılık sonrası Ertuğrul Erdoğan'dan açıklama: "Vicdanım rahat"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler