Ertuğrul Erdoğan, hücum ve savunma oyunundan memnun

27.01.2018 - 15:59 | Son Güncellenme: 27.01.2018 - 15:59

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında konuk ettiği Eskişehir Basket'i 85-71 mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, hücum ve savunmada akıllıca oynadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Böylesine farklı skorlu maç olacağını beklemiyordum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 35 dakika boyunca savunma ve hücumda akıl koyarak oynadılar. Zor bir periyota önemli bir galibiyetle başladık. Bu farklı skor bize tabii ki rotasyon yapma şansı verdi. Başta Furkan Ayça olmak üzere genç oyunculara şans verdik. İkinci devreye kazanarak başladığımız için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Dar rotasyona rağmen FIBA Avrupa Kupası'nda gruptan çıkmak istediklerini anlatan Erdoğan, "Hafta içi Rusya'da gruptan çıkmak için önemli bir karşılaşmaya çıkacağız, umarım kazanır ve play-off oynarız."diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Ryan David Toolson, kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, "İyi bir takıma karşı oynadık. İkinci devrede Eskişehir Basket'in çok maç kazanacağını düşünüyorum. Onları kötü zamanlarında yakaladık. Karşılaşmaya çok iyi başladık ve kazandık." yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler