Ertuğrul Erdoğan'dan Galatasaray taraftarlarına mesaj: "Bizi yalnız..."

24.12.2018 - 16:57 | Son Güncellenme: 24.12.2018 - 19:57

Ertuğrul Erdoğan'dan Galatasaray taraftarlarına mesaj: "Bizi yalnız..."

Galatasaray Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Ertuğrul Erdoğan'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Sahada kazanmaya inanan bir takım vardı. Derbiler her zaman açık karşılaşmalardır. O gün ne bütçeler ne de oyuncu kaliteleri önemlidir. Bu sezon ilk kez taraftarar ve oyuncular bu kadar yoğun bir enerjiyle birleşti. Oyuncular kendilerini çok önemli hissettiler. Ortaya çok özel bir akşam çıktı. Bundan daha önemlisi istikrarı ve planlamayı konuşmak.

Yapılanıyoruz ve genç oyuncuları bu sebeple tercih ettik. Fenerbahçe'nin bize göre en büyük artısı, son 5-6 yıldır aynı koç ve iskelet kadro ile yola devam etmesi. Uzun vadeli çalışan bir ekip. En büyük hedefimiz bu kadroyu gelecek sezon olarak nasıl geliştirebiliriz. Bu oyuncularımız saygıyı hak ediyorlar. 

Taraftarımızın bunu görmesini ve çocuklara daha fazla kredi vermesini istiyorum.

Transfer yapılacak mı?

Bu sezon yaşadığımız sorunlar var. An itibari ile şu an içinde bulunduğumuz oyuncularla iyi bir kimya oluşturduk. Sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Transfer konusu biraz zor. Yapılacak transferi doğru bir şekilde gerçekleştirmek lazım. Transfer şu an gündemimizde değil. Transfer gerekiyorsa elbette yapılır. Ortada iyi oyuncu çok fazla yok. Sezonun bu döneminde markette iyi oyuncu yok. 

Harrison en son yaptığımız transfer. Uzun sürdü. Dün 28 sayı attı. Sevindirici taraf şu ki, her maçta başka oyuncular katkı yaptı.

Biz nereye gidersek gidelim, Galatasaray'ın büyüklüğünü tribünde de göstermemiz gerekiyor. Taraftarın sinerjisi olmadan bunu başarmak mümkün değil. Son haftalardaki performansla bir mesaj verdik. Nereye gidersek gidelim taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler