Ertuğrul Sağlam: Bu hafta zeminler çok tartışıldı ama bizim sahamızın zemini çok güzeldi!

14.08.2018 - 00:15 | Son Güncellenme: 14.08.2018 - 03:15

Ertuğrul Sağlam: Bu hafta zeminler çok tartışıldı ama bizim sahamızın zemini çok güzeldi!

Kayserispor - Antalyaspor Süper Lig'in ilk haftası kapanış maçında karşı karşıya geldiler. Maça iyi başlayan Kayserispor Antalyaspor'un 10 kişi kalmasıyla rakibini 2-0 yenerek lige 3 puanla başladı.

Maç sonu Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam açıklamalarda bulundu.

Kayserispor'un başına 11 yıl aradan sonra tekrardan gelen Ertuğrul Sağlam çıktığı ilk maçta 3 puanla tanıştı. 

"Kazanmayı çok istediğimiz maçı iyi oynayarak aldık"

Antalyaspor maçı sonrası açıklama yapan Sağlam, 'Lige galibiyetle başlamak güzel. Şehir ve camia bize çok güveniyor. Oyuna önde presle başladık, sonrasında golü de bulduk. Rakibin 10 kişi kalması işimize yarayacak derken  bocaladık. Kazanmayı çok istediğimiz maçı iyi oynayarak aldık. Oyuncularıma teşekkür ederim.' dedi.

"Antalyaspor'u da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum"

Zemin konusunda konuşan Sağlam, 'Cuma gününden itibaren maçlar oynanıyor ve zeminler çok tartışıldı. Bizim sahamızın zemini çok güzel, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzde Bursaspor maçı var, güzel bir sonuçla dönüp, Malatyaspor maçını dolu tribünlere karşı oynamak istiyoruz. Antalyaspor'u da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.' ifadelerini kullandı.

"Bölüm bölüm çok iyi yaptık ve o bölümde de golü bulduk"

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “11 yıl sonra Kayserispor’la maça çıkmak heyecan vericiydi. Kayserililer çok mutlu ve beklentileri üst seviyede. Bu ilginin bilincinde bir insan olarak sırtımıza yük bindi. Bugün maçtan önce çocuklara ‘Bugün için çalıştığımızı söyledi. Bu ligde hedefi büyük olan bir takım nasıl oynar. Onlarda maça iyi başladılar. Maçın başlangıcı çok önemliydi. Bölüm bölüm çok iyi yaptık ve o bölümde de golü bulduk.

"Zor bir deplasman ama iyi dönmek istiyoruz"

Yüzde 90 isabetli pasla oynamışız. 111 kilometre koşmuşuz. Ligin ilk maçı olmasına rağmen iyi bir mesafe ama daha yukarlara çıkarmamız lazım. Yüksek şiddetteki koşu mesafemiz iyi seviyede. İlk karşılaşma olması sebebiyle fiziksel olacak daha iyi olacak. İyi bir başlangıç oldu. Önümüzdeki hafta Bursaspor deplasmanı var. Zor bir deplasman ama iyi dönmek istiyoruz. Oyuncularıma teşekkür ederim. Bugünü güzel geçirdiler” ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler