Ertuğrul Sağlam: "İnşallah sıkıntılı dönemi bugün bitirdik"

28.10.2018 - 19:12 | Son Güncellenme: 28.10.2018 - 19:12

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor, Demir Grup Sivasspor'u ağırladı. Mücadele ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor, Demir Grup Sivasspor'u ağırladı. Mücadele ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Sağlam'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

5 haftanın vermiş olduğu sıkıntıları herkes oyuncuların üzerinde görüyor. Öyle maçlar vardır ki oyuna da bakmazsın, çok fazla neler yaptığına bakmazsın bugun öyle bir maç oynadık biz. 5 haftanın verdiği psikolojik baskı, oyuncuların özgüven eksikliğini ortan kaldırmak istiyoruz. Bunu sözle yapmak kolay değil. Sahada 1 maç kazanmak konuşmaktan iyi. Çok ihtiyacımız vardı. Taraftarımız adına çok sevinçliyim, oyuncularımız için, başkanımız için çok sevinçliyim. Baskıyı ortadan kaldırdık. İnşallah bu baskı üzerimizden kalktıktan sonra ben bu takımın daha iyi olacağını düşünüyorum.

Bundan önceki bir kaç maçta kalemize gelen ilk top gol olmuştu, bugün de şans bize yanımızdaydı. Karşımızda da iyi takım var, çok iyi oyuncuları olan bir takım. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum, özellikle taraftarımıza teşekkür ediyorum takımımıza sahiplendiler.

Sakatlıkla, eksikler nedeniyle çok fazla hamle şansı bulamıyoruz. Oyuncularımızı farklı mevkilerde değerlendirmeye çalışıyoruz. İnşallah sıkıntılı dönemi bugün bitirdik. Oyuncularımızda taraftarlarda galibiyeti özledi. İnşallah devamı da gelecek.

Ertuğrul Sağlam maç sonu sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulundu:

"Bravo takım. Önemli galibiyette emek veren, oynayan oynamayan tüm oyuncularımı kutlarım. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza ve destek olan herkese de teşekkürler."

Ertuğrul Sağlam'ın basın toplantısındaki açıklamaları:

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sivasspor galibiyeti sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Bu galibiyet bizim için ilaç gibi geldi” dedi. 

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor, evinde karşılaştığı DG Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Bazen sonuca bakmadığınız maçlar oynarsınız. Bu gün de öyle bir maç oynadık. Kazandığımız için mutluyum. Bu gün alınacak olan maçın bize büyük bir fayda sağlayacağını, baskı ve öz güven eksikliğini ortadan kaldıracağını söyledim. Bu gün taraftarımıza teşekkür ediyorum. Takımlarına sahiplendiler. Alınan üç puan için onlar adına, yönetimimiz adına sevinçliyim. Oyuncularım adına çok mutluyum. Onlar ellerinden geleni yaptılar kazanmak için. Bize bir çok açıdan katkı sağlayacak bir maç kazandık. Futboldaki şans bizim yanımızdaydı. Son maçlarda kalemize gelen ilk topların göl olduğunu gördük. Bu yüzden biraz şanslıydık. Kazanmak zorundaydık, üzerimizdeki baskıyı atmak ve yeniden lige girebilmek için elimizden geleni yaptık. Ekonomik alanda kulüp sıkıntılı bir süreç yaşıyordu, sıkıntıyı atlatmak için ve daha rahat hareket etmek için herkes çabalıyor. Sakatlarımız aramıza katılır inşallah. Kadroda alternatif oyuncu açısından biraz daha rahatlayacağız. Bütün sıkıntıları ortaya koyduğumuz zaman alınan galibiyet bize ilaç gibi geldi. Bizim için bundan sonrası çok daha iyi olacak diyebiliriz" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler