Ertuğrul Sağlam: "O süreç bize çok zarar verdi"

Arif Can Yıldız
26.07.2024 - 21:41 | Son Güncellenme: 26.07.2024 - 22:04

Kocaelispor'un başında olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunurken gelecek transferler için de değerlendirmelerde bulundu.

Ertuğrul Sağlam: "O süreç bize çok zarar verdi"

AJANSSPOR HABER

TFF 1.Lig'in ekiplerinden Kocaelispor'un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, beIN Sports'un sorularını yanıtladı.

"Geçen sezon da kadromuza iyi oyuncular kattık"

Geçen sezonun devre arasında Kocaelispor'dan ayrılan ve daha sonra play-off maçlarında geri dönen Ertuğrul Sağlam, o sürecin camiaya zarar verdiğini söyleyerek: "Geçtiğimiz sezon başında iyi oyuncular kadromuza kattık sadece birkaç mevkide eksiğimiz vardı ama devre arasında yaşadığımız süreç bize çok zarar verdi. Bu sezonki kadroya baktığımız zaman; kalite olarak, işlevsellik olarak çok daha iyi planlanmış ve bizi hedefimize götürecek bir kadro olarak duruyor.

Görüştüğümüz isimler Süper Lig'den

3 veya 4 transferle daha takımı sezona hazırlamak istiyoruz. Konuştuğumuz, görüştüğümüz oyuncuların hemen hemen hepsi Süper Lig’den. Kadroyu oluştururken, 15 yıllık hasrete son vererek Süper Lig’e çıkma ihtimalini de göz önünde bulundurarak önümüzdeki sezonun iskeletini oluşturmak istiyoruz.

Doğru bir şey değil

Şampiyon olup 22 tane futbolcuyla yolları ayırıp daha sonra 22 tane futbolcu transfer etmek çok doğru bir şey değil. Allah izin verir de şampiyon olarak Süper Lig’e çıkarsak orada mücadele edeceğimiz kadronun da altyapısını oluşturmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler