Ertuğrul Taşkıran Radyospor'a konuştu! 'Fenerbahçe altyapısında bir çok Berke var..'

17.07.2018 - 16:56 | Son Güncellenme: 17.07.2018 - 19:56

Ertuğrul Taşkıran Radyospor'a konuştu! 'Fenerbahçe altyapısında bir çok Berke var..'

Atiker konyaspor'un yeni transfer Ertuğrul Taşkıran, Radyospor'da önemli açıklamalar yaptı. Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan yetenekli kaleci, yeni takımı hakkında önemli açıklamalar yaptı

"Konyaspor ile bir hafta 10 gün kadar oldu. Attığı adımın ne kadar doğru olduğunu anlamış durumdayım. Hocalar ile karşılıklı oynadık ve tanışıklığımız var. Takım arkadaşlarımız yine aynı hatta aynı takımda görev yaptığımız isimlerde var."

"Önemli olan camiaya faydalı olmak"

"Serkan'ın başarısı var bu ortada benimde yaptıklarım ortada. Serkan'ı zorlayacak bir kaleci olmamış şimdi bizim için farklı bir durum olacak. Fenerbahçe'den tanıdığım ve aynı odada da kaldığım arkadaşım ile mücadele edeceğiz. Önemli olan camiaya faydalı olmak. İki yıl kadar beraber oynadık Fenerbahçe'de sonra ayrıldık ama kontağımız bozulmadı. Şimdi aynı takımda yeniden yer aldık."

"Ligde kalmak kimseyi heyecanlandırmıyor. İlk 5'i zorlayacak bir takım olmamız lazım"

"Geçen sezon Konyaspor adına sıkıntılı geçmiş. Baktığınız zaman stadyum, tesisler, camia ve şehir önemli. Takım istekli ve arzulu, ciddi bir forma rekabeti var. Çok büyük bir potansiyel var. Ligde kalmak kimseyi heyecanlandırmıyor. İlk 5'i zorlayacak bir takım olmamız lazım"

"Verdiğim karardan mutluyum. Faydalı olabileceğim bir ortam var"

"Konyaspor'un yaklaşımı önemliydi. Önemli bir camia sonuçta. Soru işaretleri varken tercihimi bu taraftan yaptım. Verdiğim karardan mutluyum. Faydalı olabileceğim bir ortam var. Fenerbahçe ile görüşmeler oldu. Altyapısında yetiştiğimiz bir kulüp. Yeni bir yapılanma var. Görüşmeler olumlu gidiyordu açıkcası bir karar vermem lazımdı"

"Fenerbahçe altyapısında bir çok Berke var"

"Berke geleceğe yönelik iyi bir adım. Fenerbahçe altyapısında bir çok Berke var. Kaleci konusunda Türk futbolunun sorun yaşayacağını sanmıyorum sadece şans verilmesi lazım"

Senin için hazırladığımız haberler