Ertuğrul yıldızlaştı, Muslera şaşırttı!

14.02.2021 - 19:01 | Son Güncellenme: 14.02.2021 - 19:11

2016-17 sezonunda Fenerbahçe forması giyen şu sıralarda ise Kasımpaşa'nın kalesini koruyan Ertuğrul Taşkıran, Galatasaray maçında yaptığı kurtarışlarla dikkatleri üstüne çekti. Ertuğrul Taşkıran kurtarışlarıyla öne çıkarken, Fernando Muslera ise şaşırttı. Peki iki kaleci 2-1 biten maçta neler yaptı? İşte yanıtı...

Ertuğrul yıldızlaştı, Muslera şaşırttı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, 25. hafta maçında Galatasaray'a deplasmanda 2-1 kaybetti. Bu maça ilk 11'de başlayan kaleci Ertuğrul Taşkıran farkı önledi. Muslera ise Kasımpaşa maçında hatalı bir gol yedi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Galatasaray maçında Ertuğrul yıldızlaştı

Ertuğrul Taşkıran, Galatasaray maçına kadar bu sezon toplam 9 maçta ilk 11'de oynadı ve 810 dakika süre aldı. Taşkıran, Galatasaray maçındaki performansıyla parmak ısırttı.

10 şuttan 8'ini kurtardı

Türk Telekom Stadı'nda yoğun kar yağışı altında oynanan maçta Galatasaray'ın kaleyi bulan 10 şutundan 8'ini Ertuğrul Taşkıran kurtardı. Çerçeveyi gören 2 top ise golle sonuçlandı. 

Muslera yediği golle şaşırttı

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ise kalesine gelen 2 şuttan 1'ini kurtardı, diğerinde ise kalesini gole kapatamadı. 51. dakikada yapılan ortada Fernando Muslera yan topta boça çıktı ve hatalı bir gol yemiş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler