Erzik ve Yardımcı’dan İzmir Cup açıklaması!

09.04.2019 - 14:21 | Son Güncellenme: 09.04.2019 - 14:21

Altınordu 6. kez düzenlediği Uluslararası U12 İzmir Cup’ı başarılı bir şekilde geride bırakırken her cepheden büyük övgüler aldı. Türkiye’deki önemli futbol adamlarından Şenes Erzik ve Servet Yardımcı organizasyonla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca şampiyon Manchester City’nin Antrenörü Adam James Temple da açıklama yaptı.

Şenes Erzik: ”Ülkemiz açısından büyük değer taşıyor”

Kupa törenine katılan UEFA ve FIFA Onursal Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, “Bu organizasyon, ülkemizdeki tüm kulüplere örnek olmalı” vurgusu yaparak, “Doğru yolda yürüyen Altınordu’yu bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. U12 İzmir Cup her geçen gün büyüyor ve evrensel hale geliyor. Turnuvanın tüm dünyayı kapsayacak hale getirilmesi ülkemiz açısından büyük değer taşıyor” dedi.

Servet Yardımcı: ”Bizlere umut ve cesaret güven veriyor”

TFF 1. Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ise ülkemizin geleceğinin çocuklara bağlı olduğunu belirterek, “Altınordu gerçekten çok güzel bir sistem kurdu. U12 İzmir Cup da bu sistemin bir ürünü. İzmir’de çocuklarla el ele vermekten büyük mutluluk duyuyorum. U12 İzmir Cup her açıdan örnek bir turnuva. Sadece bugün gördüklerim bile ülkemiz sporu adına bizlere umut, cesaret ve güven veriyor” diye konuştu.

Temple: ”Birçok kulübün ilk sırasına girecek”

Şampiyon Manchester City’nin Antrenörü Adam James Temple ise şöyle konuştu: “U12 İzmir Cup gerçekten müthiş bir organizasyon. Manchester City olarak ikinci kez katılıyoruz. Her açıdan eksiksiz ve müthiş bir atmosfer var. Adeta bir futbol karnavalı yaşadık. Şimdiden 2010 yılındaki U12 İzmir Cup’taki yerimizi ayırtıyoruz. İnanıyorum ki bu turnuva, kısa sürede bizim gibi bir çok kulübün yıllık program listesinin ilk sırasına girecektir.”

Senin için hazırladığımız haberler