Erzurum’da kalecilerin kara gecesi!

11.04.2021 - 19:55 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 20:04

Süper Lig’in 34. haftasındaki Erzurumspor-Beşiktaş maçında önce Szumski sonra da Ersin Destanoğlu yedikleri hatalı gollerle şaşırttı. İşte detaylar…

Erzurum’da kalecilerin kara gecesi!

AJANSSPOR-HABER

Erzurumspor-Beşiktaş maçının ilk yarısına kaleci hataları damga vurdu. Süper Lig’in 34. hafta mücadelesinde atılan 4 golde futbolcular kadar file bekçileri de önemli rol oynadı.

Szumski kapattığı köşeden yedi

Önce ev sahibi ekibin kalecisi Jakub Szumski sahne aldı. Polonyalı file bekçisi, 26. dakikada Oğuzhan Özyakup’un fazla etkili olmayan vuruşunda çaresiz kaldı. Erzurumspor kalecisi bu pozisyonda kapattığı köşeden topu ağlarında gördü.

Ersin Destanoğlu topu sektirdi

Dakikalar 39’u gösterdiğinde ise Ersin Destanoğlu, adeta meslektaşına nazire yaptı. Beşiktaş’ın başarılı file bekçisi, Emrah Başsan’ın şutunu göğsünden sektirerek hatalı bir gol yedi. Bu pozisyon Karius’tan sonra kalenin emin ellerde olduğunu düşünen siyah beyazlı taraftarları da şaşırttı.

Ersin bu sezon siyah beyazlı takımda 27 lig maçında görev alırken, bunların 11’inde kalesini kapadı, 27 gole engel olamadı.

Erzurumspor’a ara transferde katılan Jakub Szumski ise 14 maçta 19 gol yedi, bu karşılaşmaların 4’ünde rakip takımlara geçit vermedi.

Senin için hazırladığımız haberler