Erzurumspor FK, Muzaffer Bilazer ile Yollarını Ayırıp, Hakan Kutlu İle Anlaştı

Orhan Gülek
04.02.2023 - 18:15 | Son Güncellenme: 04.02.2023 - 18:43

1. Lig 23. haftasında evinde Tuzlaspor’a 2-1 mağlup olan Erzurumspor FK'da teknik direktör Muzaffer Bilazer ile yollar ayrıldı. Doğu ekibinde yeni hoca ise belli oldu.

Erzurumspor FK, Muzaffer Bilazer ile Yollarını Ayırıp, Hakan Kutlu İle Anlaştı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig 23. haftasında Erzurumspor evinde Tuzlaspor’u konuk etti. Maç Tuzlaspor’un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşma sonrası Erzurumspor FK, teknik direktör Muzaffer Bilazer ile yollarını ayırdığını açıkladı. 

Doğu ekibi, ayrılık kararından dakikalar sonra yeni teknik direktörün Hakan Kutlu olduğunu açıkladı.

Muzaffer Bilazer veda etti

Mavi-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından ilk yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Muzaffer Bilazer ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Hocamıza emeklerinden ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Muzaffer Bilazer gitti, Hakan Kutlu geldi

Erzurumspor'da Muzaffer Bilazer'in ayrılık kararının duyurulması sonrası yeni teknik direktör resmen açıklandı. Doğu ekibinden yapılan açıklamada Teknik Direktör Hakan Kutlu ile prensipte anlaştıkları açıklandı.

İlgini Çekebilir
Erzurum soğukta tuzlandı!
Habere Git

Erzurumspor, 6 puanlık bir maçı kaybetti

Erzurumspor, sahasında Tuzlaspor ile 6 puanlık bir maçı kaybetti.  Düşme potasından uzaklaşmak isteyen iki ekipten Tuzlaspor, puanını 22 yaptı. Erzurumspor, küme düşme hattından sıyrılamadı.

22 maçın yarısını kaybetti

Spor Toto 1’inci ligde bu sezon beklentileri karşılayamayan, özellikle sahasında kaybettiği maçlarla küme düşme hattına kadar inen Erzurumspor 22 maçının sadece 5’ini alırken, 6 beraberlikle yetindi ve 11 maçından puansız ayrıldı. Ekip 23 gol atarken 34 golü kalesinden çıkardı ve üç puanı da silinerek 18 puanla 15’inci sıraya kadar geriledi.

Erzurumspor, sezonunun ikinci yarısında kazanamadı

Erzurumspor bu sezonunun ikinci yarısındaki 4 maçında 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Pendikspor ile 1-1 berabere kalan ekip, evinde Göztepe’ye 1-0, dışarda ise Samsunspor’a 2-1’lik sonuçlarla 3 puan vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler