Erzurumspor bu kez hakemi haklı buldu

04.12.2020 - 20:12 | Son Güncellenme: 04.12.2020 - 20:38

Trabzonspor deplasmanında 1-0 yenildikten sonra hatalardan dolayı hakemlere tepki gösteren Erzurumspor cephesinden, Antalyaspor maçı ile ilgili açıklama geldi. Dogu ekibi, bu kez hakemlere destek geldi. İşte detaylar...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 10. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Fraport TAV Antalyaspor maçı 2-2 eşitlikle tamamlandı. Antalyaspor 2-1 önde götürdüğü maçta 88. Dakikada duran top sonrasında Erzurumspor'un attığı gol tartışmalara neden olmuştu. Ofsayt kuralın uygulanışının hatalı olduğu yönünde kamuoyunda değerlendirmeler yapılmış Antalyaspor kulübü ise önce açıklama yapıp ardında Futbol Federasyonu'na kural ihlali nedeniyle maçın tekrarlanması isteğinde bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Erzurumspor basın sözcüsü Ahmet Dal, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Antalyaspor'un itiraz ettiği gol ile ilgili verilen kararın olduğunu söyledi. ("BU MAÇTA KURAL HATASI VAR" HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Dal'ın açıklamaları şöyle;

"Antalyaspor maçında bulduğumuz golün temiz olduğunu düşünüyoruz. Antalyaspor'un itirazına saygı duyuyoruz. TFF'de ne karar verilmesi gerekiyorsa onu yapacaktır. Antalyaspor maçında bir kural hatası olduğunu düşünmüyorum. Hakemler gol sırasında VAR'dan da uzun süre incelediler. Golün doğru olduğuna karar verdiler."

Diğer yandan Antalyaspor yaptığı açıklama ile PFDK'ya sevk edilmiş ve kırmızı - beyazlı kulübe 100 bin TL para cezası verilmişti.

Antalyaspor yaptığı açıklamada golün ofsayt olduğu ve pozisyonda Naldo'ya verilen kırmızı kartın yanlış olduğunu bildirmişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler