Erzurumspor cephesinden maç saati açıklaması

01.03.2019 - 20:12 | Son Güncellenme: 01.03.2019 - 20:12

B.B. Erzurumspor Basın Sözcüsü Ahmet Dal, Süper Lig'in 24'üncü haftasında oynayacakları Galatasaray maçı öncesi karşılaşmanın saatinin değiştirilmesiyle ilgili olarak herhangi resmi bir belgenin gelmediğini söyledi.

"Maçla ilgili bize resmi bir talep gelmedi"

Kendilerine bu maçla ilgili resmi bir talebin gelmediğini belirten Dal, "Tüm futbolseverlerle paylaşmak istiyorum. 4 büyüklerin izlenmesini istediği maçlar hep akşam saatlerinde oynanır. İnsanlar ona göre programlarını yaparlar. Stattan olamayanlar evinden izler. TFF'nin ve yayıncı kuruluşun fikstür planlamasıyla oynadığı maçların saatleri belirlenir. Ankaragücü deplasmanının saatinin 19.00 olarak bilerek çıktık. Çarşamba günü şöyle bir şey duydum" dedi.

"Neden bu kadar büyüdü bilmiyorum"

Ahmet Dal: "Ne kulüp başkanımıza ne kulübümüze yayıncı kuruluştan federasyondan ne de Galatasaray'dan resmi bir talep gelmedi maçın saatinin değiştirilmesiyle ilgili olarak. Kulübe resmi bir evrak resmi bir belge gelmedi. 17.30-19.00 arası saat farkı durumu neden bu kadar büyüdü bilmiyorum. Bize bir talep gelseydi Erzurumspor bunu değerlendirirdi. Maça gelenlere güzel bir futbol izletmek bizim derdimiz bu saatten sonra bu. Artık bu konunun kapatılması hepimizin menfaatine" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler