Erzurumspor ile ilk galibiyetini alan Yücel İldiz'den iddialı sözler

Orhan Gülek
06.02.2022 - 17:10 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 17:15

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yeni teknik direktörü Yücel İldiz, Manisa FK'yi 1-0 yendikleri maç sonrası iddialı konuştu.

Erzurumspor ile ilk galibiyetini alan Yücel İldiz'den iddialı sözler

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Manisa FK'yi 1-0 mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, takımın başına yeni geldiğini bu sebeple kazanarak iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

"Biz bu duraklamayı kaldırmak istiyorduk"

Yücel İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında zor bir rakibe karşı oynayacaklarını bildiklerini belirtti. Rakibin son dönemde formda bir takım olduğunu ifade eden İldiz, "Hafta başında göreve başladık ve rakibimiz son dönemde gerçekten formda bir ekipti. Erzurumspor sezona iyi başlamış son dönemlerde ise duraklama dönemine girmişti. Biz bu duraklamayı kaldırmak istiyorduk." dedi

"Penaltıyı atsak oyun biraz daha rahatlayacaktı"

İldiz, mavi-beyazlı ekibin başındaki ilk maçını kazandığı için mutlu olduğunu dile getirerek, "Kazanarak başlamak istiyorduk. Biraz tutuk başlar gibi olduk ama giderek açıldık. Açık söylemek gerekirse rakibimiz de iyi tepki verdi. Golü bulduk penaltıyı atsak oyun biraz daha rahatlayacaktı ama kaçırınca rakip iştahlandı ve çok yüklendi. Oyunun sonuna doğru tekrar toparlandık goller kaçırdık ama sonuç olarak kazanmasını bildik." diye konuştu.

"Sonuna kadar mücadele edeceğiz"

Taraftarın maç boyunca takımın desteklediğini anlatan İldiz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bize bugün gerçekten 3 puan lazımdı ama 3 puandan daha çok birliktelik lazımdı. Motive olmamız gerekiyordu ve bugün hepsi oldu. Taraftarlarımız bizi inanılmaz destekledi. Erzurumspor'a da bu yakışır. 3 puan önemliydi ve yeni bir mücadeleye başladık. Sonuna kadar mücadele edeceğiz ve sonunda inşallah kazanan biz oluruz."

 

Senin için hazırladığımız haberler