Erzurumspor ile Manisaspor puanları paylaştı

04.12.2017 - 19:31 | Son Güncellenme: 04.12.2017 - 19:31

Erzurumspor ile Manisaspor puanları paylaştı

Melo-Riera kavgası

Melo, Riera'yı adam akıllı istediği gibi dövmüş. Riera'yı iyi bir benzetmiş. Gece 3'lere kadar o futbolcuları barıştırdık. Biz birbirimizi çok iyi anlıyorduk.  Melo'ya 3.5 milyon euro, Riera'ya 2.4 milyon veriyorum. Benim onları kazanmam lazım. Eğer şampiyon olacaksak, ben onları kazanmalıyım. Daha sonra da Ali ağabey (Dürüst) bana teşekkür etti. 

 

Erzurumspor ile Manisaspor, TFF 1. Lig'de 14. hatanın kapanış maçında karşı karşıya geldi.  Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Grandmedical Manisaspor arasındaki mücadele ikinci yarıdaki karşılıklı gollerle tamamlandı ve puanlar paylaşıldı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 1 -  Grandmedical Manisaspor: 1

Stat: Erzurum Kazım Karabekir

Hakemler: Caner Ak, Ata Yıldırım, Emrah Ünal

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Kaya Tarakcı, Trtovac, Mert Nobre, Tolga Ünlü, Gökhan Karadeniz (Dk. 69 Harba), Burhan Eşer (Dk. 86 Murat Gürbüzerol), Hakan Arslan, Taylan Antalyalı (Dk. 81 Abdulkadir Özdemir), Lokman Gör, Scuk, Erhan Çelenk

Grandmedical Manisaspor: Mehmet Göktüğ Bakırbaş, Dimov (Dk. 55 Kağan Miray Bağış), Hikmet Balioğlu, Meye, Fahri Akyol, İsmail Haktan Odabaşı, Berkay Samancı (Dk. 80 Metin Yüksel), Sebaihi, Atiemwen, Zahit Fındık (Dk. 65 Asım Hamzaçebi), Mikic

Goller: Dk. 77 Erhan Çelenk (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Dk. 85 Meye (Grandmedical Manisaspor)

Sarı kartlar: Dk. 31 Meye (Grandmedical Manisaspor), Dk. 87 Erhan Çelenk, Dk. 90 Lokman Gör (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Ev sahibi takım, karşılaşma öncesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla "Engel olma yeter" yazılı pankartla sahaya çıktı.

 
Senin için hazırladığımız haberler