Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak: 'Bursa'da final oynamak istiyoruz'

10.05.2018 - 17:59 | Son Güncellenme: 10.05.2018 - 17:59

Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, play-off'da oynayacakları Ümraniyespor maçı öncesi Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a özel açıklamalarda bulundu.

Ümraniyespor maçına değinen Altıparmak, Bursa'da final oynamak istediklerini belirtti.

‘İstanbul’a avantaklı bir skorla gitmek istiyoruz’

"Geldiğimizden beri söylüyoruz, iyi bir kadromuz ve bu seviyede oynamış oyuncularımız var. Allah’a şükür play-off hedefimizi yakaladık. Şehirde inanılmaz bir birliktelik var. Cezalı tribünümüz olmasına rağmen satılan biletler 5 bini geçmiş durumda. Taraftarlımız özellikle iç sahada güzel bir ambiyans yaratıyorlar. Bu maçı aşarak İstanbul’a avantalı bir skorla gitmek istiyoruz"

'Bursa'da final oynamak istiyoruz'

"Ben hücum oynatan bir hocayım. Bu sezonda önde basmaya çalıştık, daha ofansif oynadık. Böylece takım performansımız yükseldi. Öte yandan arka taraftaki oyuncularımız da bizlere katkı sağladı. Play-off’u geçip Bursa’daki finale gitmek istiyoruz"

'Şampiyonluk yaşamış oyuncularımız var'

"Play-Off’larda favori olmaz. Burda telafi şansın yok, bu maçlar tamamen rakibi analiz etme ve strateji maçlarıdır. Biz iç saha ve dış sahada Ümraniyespor’a karşı nasıl oynamamız gerektiğini çalışıyoruz. Daha önceden play-off, final ve şampiyonluklar elde ettim. Nobre gibi, Burhan Eşer gibi takımın içinde en az 8-9 tane şampiyonluk yaşamız oyuncularımız var. Bu bizim avantajımız. Sezonun tüm emeği önümüzdeki 3 maça bağlı"

'Tek isteğimiz saha içine müdahale edilmemesi'

"Hakemlerle ilgili tüm takımların problemleri var. Bizim tek isteiğimiz sahanın içine başkalarının müdahale etmemesi. Belki direk çıkabilecek takımlar hakemler yüzünden çıkamadı. Mesela bizim geçen hafta Altınordu maçında attığımız gol iptal edildi..Video hakemin bu nedenle işe yarayacağını düşünüyorum. Yapılan hatalar düzeltilmeli ve haklı olan kazanmalı"

Senin için hazırladığımız haberler