Erzurumspor'a kötü haber! Galatasaray maçında yok...

21.02.2021 - 14:32 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 14:40

Erzurumspor haberleri... Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Petrus Boumal cezalı duruma düştü. Boumal bu sezon kaç maçta oynadı, kaç gol attı ve hangi maçta oynayamayacak? İşte detaylar...

Erzurumspor'a kötü haber! Galatasaray maçında yok...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor sahasında Hatayspor'u konuk ederken, Petrus Boumal bu maça ilk 11'de başladı. Boumal, takımı Erzurumspor'u Galatasaray maçında yalnız bırakacak. Detaylar haberimizde...

Boumal cezalı duruma düştü

Erzurumspor forması giyen Kamerunlu orta saha oyuncusu Petrus Boumal, Hatayspor maçı öncesinde ceza sınırında bulunuyordu. Maçın 17. dakikasında saha bir anda karıştı. Hakem Serkan Tokat, futbolcuya sarı kart gösterdi.

Petrus Boumal'ın bu sezonki performansı

Petrus Boumal, Spor Toto Süper Lig'de 27. haftada deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları maçta cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Boumal, bu sezon Erzurumspor'da 19 maçta 1157 dakika süre aldı ve skor üretemedi. 

Boumal hangi takımdan transfer edilmişti?

28 yaşındaki orta saha oyuncusu Erzurumspor'dan önce Rus ekibi Ural'da oynamıştı. Geçen sezon 16 maçta Ural ekibinde 1 asist yapan futbolcu, 2018-19 sezonunda 27 maç, 2017-18 sezonunda ise 20 maçta oynamış ve 1 asist üretmişti. Boumal daha önce Bulgaristan 2. Ligi'nde CSKA Sofia, Litex, Fransa'da ise Sochaux formalarını giymişti. Futbolcu, Erzurumspor'da 4 savunmanın önünde Omolo ile birlikte oynuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler