Erzurumspor'a Mesut Bakkal da çare olamadı! 3. ayrılık...

21.03.2021 - 19:12 | Son Güncellenme: 21.03.2021 - 19:47

Son dakika... Süper Lig ekibi BB Erzurumspor'da Mesut Bakkal dönemi sona erdi. Mavi - beyazlılar, ayrılığı resmen duyurdu. Erzurumspor'da yeni teknik direktör kim olacak sorusu ise şimdiden merak konusu oldu.

Erzurumspor'a Mesut Bakkal da çare olamadı! 3. ayrılık...

Süper Lig ekiplerinden Erzurumspor'da, Antalyaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı..

 

Kulüpten yapılan açıklamada ''Teknik direktörümüz Mesut Bakkal’la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Hocamıza ve ekibine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz'' ifadelerine yer verildi.

Bakkal, Erzurumspor döneminde 17 maçta takımın başında yer alırken, 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. 

BB Erzurumspor, ligin 31. haftası itibariyle 27 puan ile 19. sırada, düşme hattında bulunuyor.  

 

Antalyaspor deplasmanı son maçı oldu

Mesut Bakkal, Erzurumspor ile son maçına bugün Antalyaspor karşısında çıktı. Antalyaspor, Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde BB Erzurumspor'u 1-0 sahasında 3-1 mağlup etti.

Mavi - beyazlılar, bu sonuç ile birlikte ligde oynadığı son 6 maçta 3 puan ile tanışamamış oldu. 

Kupadan sonra ligde de tam gaz
 

'Takım ayağa kalkacak' demişti ama...

Bakkal, Antalya mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamalarda ''Bireysel hata yapıyorsanız, hemen biletinizi kesiyorlar. Böyle bir maç oynandı. Şimdi milli ara var, takım ayağa kalmak zorunda. Bundan önce oyuncularımın yaptığı işler var. Bu aradan faydalanıp takım ayağa kalkacak. Bu kadar bireysel hatayla mağlup olduğumuz için üzgünüz” ifadelerini kullanmıştı.

Erzurumspor'da yeni teknik direktör kim olacak?

Konu hakkında henüz kulüpten yapılan bir açıklama olmasa da, en güçlü adayın son olarak Konyaspor'u çalıştıran İsmail Kartal olduğu öne sürüldü. 

3 teknik adam da çare olmadı

BB Erzurumspor, 31. haftasına gelinen Süper Lig'de 3 teknik adamdan da umduğunu bulamadı. Sezona Mehmet Özdilek ile başlayan BB Erzurumspor, daha sonra Hüseyin Çimşir ile anlaşmıştı. İki teknik adamla da istediğini bulamayan mavi - beyazlılar takımın başına Mesut Bakkal'ı getirmişti. Bakkal ve Erzurumspor birlikteliği de 17 hafta sürdü. 

Erzurumspor ile Gençlerbirliği teknik direktör yarışında

Mesut Bakkal’ın Erzurumspor’dan ayrılmasından sonra Gençlerbirliği ve Erzurumspor arasında teknik direktör değişimi yarışı başladı. Sezona Mert Nobre ile başlayan Gençlerbirliği 10 Kasım’da Mustafa Kaplan’ı, 31 Ocak’ta Mehmet Altıparmak’ı ve son olarak 8 Mart’ta Özcan Bizati’yi görevlendirdi. Şimdiye kadar 3 antrenör değişimi yapan Gençlerbirliği'nin yeni hocası merak ediliyor. 

Erzurumspor, ligde 27 puanla 19. sıradayken; başkent temsilcisi, aynı puanda olmasına karşın averaj farkıyla 20. sırada bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler