Erzurumspor'a yardım gecesinde "Ben aç karnımı doyuramadım" çıkışı

Eren Tuncay
13.04.2021 - 12:35 | Son Güncellenme: 13.04.2021 - 12:51

Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Erzurumspor'a yardım gecesinde Ali Akyüz isimli bir kişinin açtığı telefon sosyal medyada dikkat çekti. Telefonla programı arayan kişi, "Ben aç karnımı doyuramadım, Erzurum'a yardım mı edeceğim" dedi.

Erzurumspor'a yardım gecesinde "Ben aç karnımı doyuramadım" çıkışı

AJANSSPOR - HABER

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kendi kanalı TV8'de Erzurumspor'a destek gecesi düzenledi.

Gelen telefon şaşırttı

Bağış yapanların telefonla programa bağlandığı gecede telefonla arayan Ali Akyüz isimli bir kişinin sözleri sosyal medyada gündem oldu. Akyüz programı arayıp, "Ben aç karnımı doyuramadım, Erzurumspor'a yardım mı edeceğim?" dedi.

"Bu tip zorluklar..."

Bu sözlerin ardından bir süre sessizlik yaşandı. Sonrasında Acun Ilıcalı, "Bu tip zorlukları buraya bağlanarak dile getirmek çok mantıklı gelmiyor bana." ifadelerini kullandı.

350 liralık bağışa tepki

Programın devamında Cenk Yıldıray isimli bir kişi programa bağlanıp 350 TL bağış yapmak istediğini duyurdu. Acun Ilıcalı bu bağışa, "350 lira bağışlayacaksınız. Valla bağışın miktarı olmaz ama sizin niyette çok sevimli bir durum sezmedim ben. Yani sonuçta burada yardım gecesi. Önemli bir gece. Keşke o telefonu çevirirken biraz düşünseniz. İnsanların bu akşamki motivasyonunu bozmasanız olur mu öyle şeyler? İyi şeyler yapar mısınız hayatta böyle? Var mı iyilikleriniz? Mesela bu akşam bizim vaktimizi çalmayarak güzel bir iyilik yapabilirsiniz. Sevaba girersiniz." şeklinde tepki gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler