Erzurumspor'da Beşiktaş heyecanı

12.01.2020 - 15:04 | Son Güncellenme: 12.01.2020 - 15:10

Erzurumspor'da Beşiktaş heyecanı

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da gözler, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynanacak maça çevrildi. İki takım, 15 Ocak Çarşamba günü Kazım Karabekir Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Erzurumspor, Beşiktaş maçını düşünüyor

Devre arası dönemde Antalyaspor ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 kaybeden Erzurummspor, Alman ekibi Carl Zeiss Jena ile 2-2 berabere kaldı. Maça 3 gün kala Erzurumspor hazırlıklarını sürdürürken, camianın konsantrasyonu Beşiktaş maçı üzerine kurgulandı.

Başkan öncelik Süper Lig dedi ama...

Başkan Hüseyin Üneş, "İnşallah güzel bir maç olacak. Öncelikli hedefimiz bulunmuş olduğumuz ligde ilk 2 içerisinde ligi tamamlayıp ait olduğumuz Süper Lig'e dönmek. Önceliğimiz Süper Lig. Bu turnuvada da devam edebildiğimiz kadar edeceğiz, takımımızı fazla zorlamadan. Bütün takımlara hayırlı olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Erkan Sözeri: "Kupayı önemsememe gibi bir durum yok"

Teknik direktör Erkan Sözeri de öncelikli olarak Süper Lig'e yükselmeyi düşündüklerini ancak; kupayı önemsememe gibi bir durumun kesinlikle olmadığını dile getirmişti. 

Yöneticiler, açıklamalarının çarpıtıldığı görüşünde

Öte yandan yönetimin, Erzurumspor'un Beşiktaş maçını önemsemediği yönündeki yorumlardan rahatsız olduğu öğrenildi. Yöneticiler, Erzurumspor'un her maça olduğu gibi Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş maçına da aynı ciddiyetle çıkacağı ifade ediliyor. 

Erzurum şehrine de kazandıracak

Bu arada Erzurumspor, Türkiye'nin en saygın kulüplerinden biri olan Beşiktaş'ı ağırlayacağı için memnun. Erzurum'daki maç şehirdeki esnafı da memnun etti. Şehir esnafı, maç gününün kendilerine pozitif yansıyacağını düşünüyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler