Erzurumspor'da Nobre ve Burhan krizi sonrası flaş karar!

24.07.2018 - 14:44 | Son Güncellenme: 24.07.2018 - 14:44

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da iki ayrılık yaşandı. Erzurumspor ile ilgili haberleri sitemizde bulabilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Burhan Eşer ve Mert Nobre ile yollar ayrıldı. Bu gelişme, kulüpten yapılan yazılı açıklamayla duyuruldu.

Burhan ve Nobre protesto etmişti

B.B. Erzurumsporlu futbolcular, geçtiğimiz günlerde ödenmeyen şampiyonluk primi nedeniyle idmana 1.5 saat gecikmeli çıkarak bir protestoda bulunmuştu. BB Erzurumspor yönetim kurulu da şampiyonluk primleri ödenmediği gerekçesiyle antrenmanı protesto edip, 'disiplinsiz davranışlarda bulunan' Mert Nobre ve Burhan Eşer’i süresiz olarak kadro dışı bıraktığını açıklamıştı.

Erzurumspor’dan resmi açıklama yapıldı

Kulüpten yapılan son açıklamada ise Mert Nobre ve Burhan Eşer’le yollarını ayrıldığı duyuruldu. B.B. Erzurumspor’dan konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

"Takım kaptanlarımız Mert Nobre ve Burhan Eşer ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatlarında başarılar dileriz."

Senin için hazırladığımız haberler