Erzurumspor'da Muzaffer Bilazer, Sakaryaspor yenilgisi sonrası konuştu

Orhan Gülek
03.12.2022 - 23:30 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 23:34

Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasında Sakaryaspor'a 2-0 kaybeden BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Erzurumspor'da Muzaffer Bilazer, Sakaryaspor yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Sakaryaspor, konuk ettiği BB Erzurumspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer açıklamalarda bulundu.

"Aynı senaryoyu yaşıyoruz"

İlk olarak son dakikalarda takımın fiziksel durumuna dikkat çeken Bilazer “Bugün istediğimiz oyunu oynadık. İlk yarı pozisyon üstünlüğü bizdeydi. Son 3 haftada aynı senaryoyu yaşıyoruz. Bitirme noktasında yetersiz kalıyoruz." dedi.

"Her şey iyi gidiyordu"

Maçın hakeminin yanlış kararlar verdiğini dile getiren Bilazer "İkinci yarı yine pozisyon anlamında bizim için her şey iyi gidiyordu. Maalesef korner olmayan bir pozisyondu, maçın hakemi korner verdi." dedi.

"Ümit’in sarı kartı olmamış olsaydı..."

Hakemin yetersiz performansı olduğunu ifade eden Bilazer "Bununla birlikte Ümit’in sarı kartı olmamış olsaydı bence o pozisyona hakem sarı kart verecekti. İkinci yarı bizim için maçın okunacağı tek bir şey var hakeminin yetersiz performansı” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler