Erzurumspor'da Özdilek gitti! Yeni teknik direktör açıklaması...

30.11.2020 - 16:02 | Son Güncellenme: 30.11.2020 - 16:16

Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollar ayrıldı. Erzurumspor'da yeni teknik direktör belli oldu mu, adaylar arasında kimler var?

Erzurumspor'da Özdilek gitti! Yeni teknik direktör açıklaması...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, teknik direktör Mehmet Özdilek ile yolların ayrıldığını resmi olarak açıkladı. Erzurumspor'da yeni teknik direktör belli oldu mu? İşte detaylar...

Erzurumspor'dan Mehmet Özdilek için resmi açıklama

Erzurumspor'dan yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Mehmet Özdilek ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Hocamıza ve ekibine takımımızın TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselme başarısındaki emekleri ve kulübümüze katkıları için çok teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Erzurumspor'da yeni teknik direktör arayışı başladı

Öte yandan Erzurumspor'da yeni teknik direktör konusunda arayışlar da başladı. Erzurumspor'un gündeminde Mehmet Altıparmak, Mesut Bakkal, Bayram Toysal ve Hikmet Karaman gibi isimlerin yer aldığı iddia edildi.

Erk Haber sitesinde yer alan habere göre ise; Aykut Kocaman, Ünal Karaman, Tamer Tuna, Bülent Korkmaz ve Hüseyin Çimşir, Erzurumspor'un teknik direktör adayları arasında yer alıyor.

Yönetici Ahmet Dal'dan teknik adam açıklaması

Ajansspor'dan Emrah Karalinç'e yeni teknik direktör konusunda açıklama yapan Ahmet Dal, "Mehmet hocamız ile yollarımızı ayırdık. Teknik direktör konusunda çalışmalarımız başladı. Yönetim olarak toplantı yapacağız. Tabii ki niyetimiz Konyaspor maçına kadar yeni hocamızı belirlememiz. Şu anda anlaşılmış bir isim yok" açıklamasını yaptı.

Erzurumspor'un ligdeki durumu...

Erzurumspor, Süper Lig'de topladığı 9 puanla 17. sırada yer alıyor. Erzurumspor, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda 5 Aralık tarihinde Konyaspor ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler