Erzurumspor'da son durum! Koronavirüs...

17.05.2020 - 18:18 | Son Güncellenme: 17.05.2020 - 22:39

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da gözler yeniden yapılacak koronavirüs testine çevrildi. Futbolcuların sağlık durumu nasıl? Son gelişmeler...

Erzurumspor'da son durum! Koronavirüs...

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da son olarak 11 kişinin koronavirüs test sonucu pozitif çıkmıştı. Erzurumspor'da son durum ne? Yeni testler ne zaman yapılacak? Futbolcuların sağlık durumu nasıl? Tüm detaylar haberimizde...

Erzurumspor'da 11 kişinin testi pozitif çıkmıştı

Erzurumspor, koronavirüs test sonuçları sonrası büyük bir trajedi yaşamış ve aralarında futbolcuların da bulunduğu 11 kişinin test sonucu pozitif çıkmıştı.12 kişinin durumunun de şüpheli olduğu ifade edilmişti.

Yeni test yarın yapılacak

Durumu şüpheli olan 12 kişinin test sonuçları negatif çıktı. Fakat; Erzurumspor'da test sonuçları pozitif çıkan kişiler ve karantina altında olan kişilere yarın yeniden bir test yapılacak. Buna kulüp başkanı Hüseyin Üneş de dahil!

Kronik rahatsızlığı olan kimse yok

Bu test, kulüpteki herkesi kapsıyor. Test sonucu pozitif olan ve tedavi altında olan kişilerin sağlık durumları iyi. Ayrıca sporcular arasında krononik rahatsızlığı bulunan kimsenin olmaması büyük bir avantaj olarak gösteriliyor.

Takıma yakın takip...

Erzurumspor yönetimi, Erzurum'da bulunan hastanelerin imkanlardan memnun. Ayrıca, Erzurum Valisi Okay Memiş ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de takımın son durumunu çok yakından takip ediyor.

Tesislere ekip gönderildi

Öte yandan Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin kulüp tesislerine dezenfete ve ilaçlama için ekip gönderdiği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler