Erzurumspor'da Süper Lig sevinci

18.07.2020 - 20:05 | Son Güncellenme: 18.07.2020 - 20:07

TFF 1. Lig'in son haftasında Erzurumspor evinde konuk ettiği Ümraniyespor'u 4-1 mağlup ederek Süper Lig'e yükseldi. Mücadelenin ardından Erzurumsporlu futbolcular beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ardından İbrahim Akdağ yaptığı açıklamada, "34 hafta çok zor geçti. Hak ettiğimiz bir şampiyonluğu aldık. Anlımızın akıyla her maçı kazandık ve yüce adalet yerini buldu. Allah'a şükürler olsun ve tüm Erzurum'a armağan oldu" dedi.

"Zihinsel olarak çok yorulduk"

Bazı maçları kolay kaybettiklerini ifade eden Mücahit Albayrak, "Bu sezon çok zordu. Pandemi süreci yaşadık ve tekrardan sezona hazırlandık. Bazı maçları çok kolay kaybettik. Şampiyonluklar kolay olmuyor ve biz zoru başardık. Tüm herkese teşekkür ediyorum. Çok değerli bir şampiyonluk yaşadık. Tüm Erzurumspor taraftarına hediyemiz olsun. 1 senedir buradayız ve zihinsel olarak çok yorulduk. İyi bir tatile ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

"20 gün kutlayacağız"

Zor bir sezon olduğunu ifade eden Murat Uçar, "Aklımızdan çok şey geçiyor. Çok zor bir sezonu geride bıraktık. Bu sezonu kupayla tamamladık ve çok mutluyuz. Bu şampiyonluğu hem taraftara hem de şehre armağan ediyoruz. Söyleyecek tek bir şey var. Taraftarlarımız bu şampiyonluğu sabahlara kadar kutlasınlar. 20 gün, 20 gece kutlama yapacağız" ifadelerini kullandı.

Osman Çelik'ten sosyal mesafe uyarısı

Osman Çelik ise, "Şükürler olsun. Tekrardan Süper Lig'deyiz. Çok karmaşık bir sezon oldu. Bu benim 3. şampiyonluğum. Evimizde rakibimize yenildik ve 3 gün sonra yerimizi geri aldık. Sonunu getirdik. Bu şehre bir söz verdik ve bu sözü tuttuğumuz için mutluyuz. Onlar burada olduğu zaman bizim için güç oluyorlar. Her fırsatta bize varlıklarını hissettirdiler. Herkesi sosyal mesafeye dikkat ederek kutlamalara davet ediyorum. Sağlık hiçbir şeyden önemli değil" şeklinde konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler