Erzurumspor'dan Beşiktaş maçı ve zemin açıklaması!

17.08.2018 - 14:15 | Son Güncellenme: 17.08.2018 - 17:15

Erzurumspor'dan Beşiktaş maçı ve zemin açıklaması!

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Sportif Direktörü Zafer Demir, Beşiktaş ile sahalarında oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Demir, kendi evlerinde başarılı bir sonuç almadıklarını dile getirdi.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Zafer Demir’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“Süper Lig’de kalıcı ve başarılı olmak istiyoruz”

Süper Lig’e yeni yükselen takımlara, “Asansör takım” diyenler olabilir. Bu söylemi çok doğru bulmuyorum. Üzülsek de bunlar sezon içerisinde belli olacak. Güzel bir futbolla, şehrimizle bizim öyle bir düşüncemiz yok. Süper Lig’de kalıcı ve başarılı olmak istiyoruz.

"Eksiklerimizi ay sonuna kadar tamamlayacağız"

Kendimize de bir öz eleştiri yapabiliriz. Transfer dönemi istediğimiz gibi olmadı. Play-Off’lardan en son biz çıktık ve 3 yıl üst üste lig atlayınca hazırlıksız yakalanmış olduk. Bunu en az hasarla nasıl atlatabiliriz? Bunun çabasındayız. İnşallah eksiklerimizi ayın 31’ine kadar tamamlamış olacağız.

Beşiktaş maçı öncesi zeminde bir problem var mı?

Zeminin, Beşiktaş maçında çok sorun olacağını zannetmiyorum. Bu yıl statlarımızda bir zemin sıkıntısı gördüm. Bu sıcak havadan mıdır, ya da belli bir hastalık mı var bilemiyorum. Doğal bir çimimiz var. Stadımızı yeniliyoruz ve Beşiktaş maçına hazırlıyoruz. Tamamen hazır olacağız. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Beşiktaş maçında nasıl bir Erzurumspor izleyeceğiz?

Hocamız Mehmet Altıparmak da söyledi. Ligin yeni bir takımıyız ama lige alışkın bir takımız. Süper Lig’i görmüş bir şehrimiz var. Sonuçta futbol bu, fark etmez. Sahada 11’e 11 oynanacak. Tüm rakiplere saygımız var. Haddimizi de biliriz. İyi ve zorlu bir deplasmanız, bunu da kimse unutmasın. Beşiktaş bilmediğimiz bir takım değil. Analizler yapıyoruz, hocamız takip ediyor. Bizim kendimizi bilmemiz lazım. İnşallah güzel bir futbol ortaya koyar, misafirperverliğimizi gösterir, puanlar alır ve Beşiktaş’ımızı uğurlarız.

VAR sistemine Erzurumspor destek veriyor mu?

VAR sistemini biraz karıştırdık. Ofsaytta ve golde VAR’ın durumu belli. Bir yönüyle iyi oldu ama biz her şeye itiraz eder olduk. Oyunun soğuması oldu, farklı anlaşıldı. Bunu zaman gösterecek. İnşallah güzel ve adaletli olur. Hakemlerimiz zor durumda kalmayacak. Yeni teknolojilere açığız. Oyunun akışını etkilemezse güzel bir uygulama.

Erzurumspor taraftarlarına mesaj

Bizim vefalı ve büyük taraftarımız var. Gelsinler ve takımlarını desteklesinler. Daha önce televizyonlarda izledikleri takımları buraya getiriyoruz. Biz bunu becerdik. Stadlarını doldursunlar, bizlere destek versinler yeter.

Senin için hazırladığımız haberler